Пт, 2024-04-26, 21:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Липень » 23 » З чим їсти піцу?
14:53
З чим їсти піцу?
Інші останні Біографії. Довідки. Рецепти на сайті holosUA.com/

піца Піца - улюблена мільйонами страва, яка може прикрасити посиденьки з друзями або будь-яке сімейне свято. Рішення замовити піцу у місті Рівне дозволяє скуштувати улюблену страву незалежно від свого місцезнаходження. Однак, не всі думають про те, які поєднання напоїв або легких закусок будуть ідеальним рішенням для традиційної італійської страви. Які напої, соуси і салати зможуть прикрасити насичений смак улюбленої піци?

Страви до піци

Піца - самостійна страва, але для сімейної вечері або свята потрібно розбавити стіл іншими стравами. Однак, м'ясні страви або повноцінні гарніри не підійдуть до ароматної піци: вона досить ситна, і її буде цілком достатньо. Оформлюючи замовлення піци, розбавте його цікавими салатами або напоями.

Соуси

Дуже часто стандартним соусом до піци залишається варіант з томатів на кшталт барбекю або томатного соусу. Однак, в хороші піцерії для замовлення піци тісто має бути збалансовано соусом так, щоб вам не хотілося додавати ще томатів або соусів до нього.

Інша справа - гострота. Поняття досить суб'єктивне, тому багато хто любить додати трохи табаско. Це дуже гострий соус, приготований на основі перцю чилі. Це справжній хіт застіль в Мексиці або інших країнах Південної Америки. Якщо любите гостроту - табаско стане ідеальним пікантним доповненням до піци. Його потрібно всього лише пару крапель, щоб гострота не перебила букет ароматів і смаків самої страви.

Салати

Так як в хорошій піці повинно бути багато соусів і начинки, то збалансувати цей смак можуть легкі салати зі свіжих овочів. Якщо ви вибрали не вегетаріанську страву, то безглуздо заїдати піцу салатом Цезар або Шопський салат, які складаються з м'ясних інгредієнтів у тому числі.

Інша справа - легкі варіанти грецького салату або просто мікс з салатного листя і свіжих овочів. Замість м'яса пікантності салату додасть дорогий сир, горіхи або незвичайний соус. Не їдять піцу з важкими салатами з майонезом або сметаною - краще вііддайте перевагу оливковій олії.

Напої

Якщо ви думаєте, з чим подати піцу з напоїв, то вивчіть побажання гостей: хтось віддає перевагу алкогольним напоям, інші - не вживають алкоголь в принципі. Їдять цю традиційну страву так само, як і справжні італійці - з вином. Тим, хто не приймає алкоголю, складніше: їм доводиться підбирати альтернативні варіанти, з чим подати головну прикрасу столу.

піца

Вино - найкращий вибір

Вино вважається класикою для італійських страв в принципі, і для піци в тому числі. Підійдуть сорти італійських вин, краще віддавати перевагу:

  • червоному напівсухому;

  • червоному сухому.

Біле вино їдять з морепродуктами, тому якщо в страву вони входять, можна подавати до столу і його.

Лимонад - безалкогольний варіант

З лимонадом їдять піцу дітки, він відмінно відтіняє смак томата, сиру і базиліка в страві. Краще класичний смак без жодних наповнювачів: кислинка лимона не дасть перетворити піцу в десерт. Оформлюючи на сайті https://lapiec-pizza.rv.ua/ замовлення, не забудьте додати до страви улюблені напої.

Як бачите, італійська кухня не особливо вибаглива в плані підбору основних страв і закусок. Пляшка хорошого вина і ароматні пряні трави зроблять вашу вечерю незабутньою і без додаткових десертів або страв.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Біографії. Довідки. Рецепти | Переглядів: 884 | Додав: admin | Теги: піца
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ