Вт, 2024-03-19, 09:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 21 » Чим небезпечні штучні нігті або зворотний бік краси
13:38
Чим небезпечні штучні нігті або зворотний бік краси

штучні нігті Штучні нігті виглядають дуже красиво, жіночно і елегантно, але фахівці вважають, що така неприродна краса може привести до серйозних пошкоджень ваших натуральних нігтів. Чим небезпечні штучні нігті?

Майстрам манікюру нерідко доводиться стикатися з грибком або хворобливими ушкодженнями нігтьової пластини і нігтьового ложа, саме до таких сумних наслідків часом призводить прагнення до штучної краси нігтів. Нерідко жінки, в гонитві за довгими нігтями, вдаються до послуг недосвідчених або недбалих майстрів чи нехтують правильним доглядом за шкірою рук і нігтями.

Уявіть, що ви приліпили на шкіру пластир і залишили його на кілька тижнів. Під пластиром накопичується волога, в результаті чого шкіра стає більш вразливою і сприятливою до проникнення різних інфекцій. Волога, позбавлений ​​доступу повітря простір - просто рай для розвитку бактеріальних і грибкових інфекцій. Медики не рекомендують акриловий та інші види штучного манікюру, але якщо вам складно відмовитися від накладних нігтів, намагайтеся змінювати їх кожні два тижні, і, головне - довіряйте свої руки тільки професійним майстрам манікюру.

Що таке метилметакрилат

Не варто гнатися за дешевизною, як правило, за невисоку ціну вам зроблять низькоякісний манікюр, з використанням дешевого клею, який містить небезпечний метилметакрилат (ММА). Ця речовина нерідко провокує алергічні реакції, подразнення, набряки і появу пухирів.

ММА заборонений в деяких країнах світу, наприклад в США, Австралії, і Нової Зеландії, але, наприклад, у Великій Британії такої заборони не існує. Метилметакрилат практично "намертво" приклеює акрил до натурального нігтя, тому нерідко це призводить до серйозних пошкоджень нігтьової пластини.

Насправді, з'ясувати чи застосовують в салоні метилметакрилат, не завжди легко. Якщо акрил неможливо зняти рідиною для зняття лаку або розчинником, то, швидше за все, майстер працював метилметакрилатом. Такі нігті, як правило, дуже тверді і щільні, іноді з різким характерним запахом.

Техніка нанесення метилметакрилата пошкоджує поверхню нігтя - при висиханні він робить украй негативний вплив на натуральну нігтьову пластину. Для більш міцного покриття, недосвідчені майстри часто вдаються до електричної шліфовки нігтя, що вкрай негативно позначається на здоров'ї і зовнішньому вигляді натуральних нігтів.

Середовище для інфекції

Занадто інтенсивне шліфування натурального нігтя нерідко призводить до утворення невеликих проміжків між його поверхнею і штучним покриттям, в таких зазорах може накопичуватися волога, яка в свою чергу є ідеальним середовищем для розмноження бактерій і попадання інфекції.

Нерідко в такому середовищі або в місці порушення нігтьового ложа розвиваються грибкові інфекції. Сам по собі акрил не викликає зараження, але до певної міри, він може спровокувати цю вельми неприємну ситуацію.

Не економте на якості

Безпечний і стерильно чистий акрил - не міф, саме такий матеріал використовують в хороших авторитетних салонах. Щоб уникнути проблем звертайтеся в салони, де працюють дипломовані фахівці і використовуються якісні матеріали. Недорогий салон, не завжди означає низьку якість обслуговування і дешеві матеріали, але як, правило, в таких салонах працюють майстри, що не мають достатнього досвіду і відповідної кваліфікації.

Якщо ви не впевнені в якості послуг того чи іншого салону, краще відмовитися від візиту в таке місце. Зрештою, салон краси - це місце, де жінка повинна отримувати задоволення і позитивні емоції, а не неприємні відчуття і проблеми зі здоров'ям.

Переглядів: 24976 | Додав: admin | Теги: штучні, Небезпека, Краса, нігті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]