Чт, 2024-04-25, 18:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 21 » Елітне навчання у Великобританії: що варто знати
13:22
Елітне навчання у Великобританії: що варто знати

елітне навчання Щоб влаштуватися на престижну роботу, велику перевагу перед іншими кандидатами дає наявність у претендента на хорошу посаду диплома про здобуття освіти в таких престижних англійських вищих навчальних закладах як Кембридж і Оксфорд. Тому дуже зрозуміле прагнення батьків бачити своїх улюблених чад всебічно освіченими. Це бажання змушує їх в пошуках знань все частіше спрямовувати свій погляд до Туманного Альбіону, який багато століть славиться своїми традиційними класичними методиками навчання.

Але, перш ніж приступити до повноцінного навчання необхідних предметів, дитині потрібно мати таке знання англійської мови, яке не створить для неї мовного бар'єру, а навпаки - розвине у неї почуття впевненості при спілкуванні іноземною мовою.

В першу чергу такою функцією володіють елітні англійські школи, навчання в яких стало знаком престижу і якості на ринку освітніх послуг. У літню пору підлітки від десяти до шістнадцяти років під керівництвом досвідченої команди педагогів і вихователів зможуть отримати в них хороші мовні навички.

Таке навчання і в англійській школі - пансіоні для дівчаток Badminton School, де в літні місяці проводяться мовні курси OISE, відомі своїми ефективними методиками навчання вже понад тридцять років. Школа знаходиться в тихому і зеленому районі знаменитого своїми студентськими традиціями місті Брістолі, займаючи там близько 20 акрів землі.

Групи дівчаток, чисельністю не більше восьми осіб в групі, двадцять чотири години знаходяться під невсипущим контролем і увагою вихователів і педагогів. Невелика чисельність дітей в групі забезпечує максимальну увагу до кожного учня і тісний зв'язок між педагогом і кожною дитиною. Інтенсивність занять становить до тридцяти уроків на тиждень, при чому в такій формі, яка цікава дітям.

Ігрові майданчики, тенісні корти, басейн і центр прикладної творчості створюють прекрасні умови для відпочинку і розваг після занять.

Дівчаток, згідно з правилами проживання в англійських приватних школах, розміщують по декілька осіб в одній кімнаті і забезпечують смачним і збалансованим харчуванням. Вартість проживання і навчання в такому пансіоні за три тижні становить 2670 фунтів стерлінгів.

Недалеко від Лондона, в околицях графства Кент, в старовинному особняку 1584 року розташована приватна школа. На території в 150 акрів розташовані прекрасні сади і парки цього закладу. Така школа стане відмінним вибором для дітей заможних людей, які захочуть забезпечити своїм нащадкам високий рівень безпеки, отримати чудові знання і до того ж підправити здоров'я заняттями елітарними видами спорту, такими як гольф і верхова їзда.

Шеститижневий курс включає в себе щотижневі мовні уроки (24 години) і дванадцять годин спорту в тиждень і плюс по п'ять годин додаткових занять за вибором студента, таких як танці, образотворче мистецтво, командні види спорту. Тут можна отримати будь-який рівень знань мови від початкового рівня до поглибленого.

Метою річного курсу школи є підготовка до іспиту Trinity College, здати який після закінчення курсу є можливість у будь-якого студента. Іспити Trinity College London - це спеціально розроблена Британською Радою система тестів різних ступенів складності для контролю мовних навичок володіння англійською мовою. Вони є багаторівневими, причому здача кожного нового рівня зміцнює впевненість у учня в своїх знаннях і підтримує прагнення до постійного вдосконалення. Після успішної здачі іспиту кожен студент отримує сертифікат, що визначає рівень його володіння розмовною англійською.

Студенти в Bell Cobham Hall живуть в чудових корпусах по дві людини в кімнаті. Дівчатка і хлопчики в цій школі розміщуються окремо в різних корпусах під опікою педагогів і вихователів. Вартість цього курсу становить 6000 фунтів стерлінгів.

Після успішного складання курсу Trinity College London цілком можна поступити до такого престижного коледжу міжнародного класу, як Concord College. Він займає досить міцні позиції в рейтингу кращих приватних шкіл в Англії, а багато його випускників вступають в такі престижні університети як Оксфорд, Кембридж і Лондонський Інститут економіки.

Ефективні методики навчання коледжу пропонують вивчати англійську мову через природні науки і через спеціалізовані блоки предметів, таких як математика і фізика, хімія і фізика, хімія і біологія, математика і біологія. Але при цьому знання мови має бути вище середнього рівня, тому що основи англійської граматики в Concord College не викладаються. Комплексне навчання направлено на розвиток теоретичних знань в поєднанні з практичною роботою в найсучасніших лабораторіях. Таке поглиблене вивчення наук є ідеальним варіантом для тих, хто планує здачу іспитів G.C.S.E.

Звичайно, отримання освіти в елітних освітніх закладах Великої Британії - досить складний і дорогий процес, який вимагає багато зусиль, як від батьків, так і від дітей. Але отримання такої базової класичної освіти вартує того, так як воно дає реальний шанс молодій людині побудувати успішну кар'єру, і як наслідок - прекрасно влаштувати своє майбутнє життя.

Переглядів: 21732 | Додав: admin | Теги: еліта, Великобританія, навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]