Пт, 2024-04-26, 01:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Березень » 22 » Ігрофони в класичному дизайні: найпродуктивніші гаджети у 2023 році
17:09
Ігрофони в класичному дизайні: найпродуктивніші гаджети у 2023 році
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Ігрові смартфони — це не тільки яскраві та агресивні девайси з купою світлодіодів і крилами. Існують і такі моделі, які поєднують у собі високу продуктивність, просунуті технології та елегантний класичний дизайн. Розповідаємо про три такі пристрої.

Xiaomi 13

Флагманський смартфон від китайського бренду, який підходить не тільки для ігор, а й відмінно показує себе в більшості повсякденних сценаріїв. Його дизайн виконаний у мінімалістичному стилі, без зайвих елементів і яскравих акцентів. У гаджета металевий корпус із закругленими кутами та тонкими рамками, спереду розміщений 6.36-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю QHD+ і частотою оновлення 120 Гц. На задній панелі розташована камера з трьома модулями:

  • основним на 50 Мп;
  • ширококутним на 12 Мп;
  • телеоб'єктивом на 10 Мп.

Смартфон працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 з графічним прискорювачем Adreno 740, у Xiaomi 13 до 12 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5X і до 512 ГБ постійної пам'яті UFS 4.0. Для охолодження використовується система LiquidCool. Батарея місткістю 4500 мАг підтримує швидку зарядку потужністю 67 Вт і бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

Samsung Galaxy S23 Ultra — ультимативне рішення

Найбільш просунутий ігровий смартфон від південнокорейського гіганта не залишить байдужими любителів мобільного геймінгу. Його дизайн виконаний у преміальному стилі, з вигнутими краями екрана та задньої панелі із загартованого скла Gorilla Glass Victus.

Смартфон отримав величезний 6.8-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю QHD+ і адаптивною частотою оновлення до 120 Гц. Екран підтримує HDR10+.

Смартфон працює на базі процесора Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy — ще більш продуктивним рішенням з розігнаним CPU і GPU. «На борту» 8 або 12 ГБ ОЗП типу LPDDR5 і до 1 ТБ накопичувача UFS 4.0. Смартфон має найбільшу випарну камеру за історію Galaxy. Смартфон демонструє стабільність у важких завданнях. Акумулятор на 5000 мАг можна зарядити з максимальною потужністю 45 Вт.

«Бонус» для тих, хто полюбляє фотографувати та записувати відео — камера з чотирма модулями та головним сенсором на 200 мегапікселів. Смартфон задовольняє потреби найвимогливіших користувачів.

OnePlus 11 — найдоступніший на Snapdragon 8 Gen 2

Пристрій можна схарактеризувати фразою «висока продуктивність за доступною ціною». Гаджет оснащений Snapdragon 8 Gen 2 і до 16 ГБ оперативної пам'яті. Це найкращий варіант для мобільного геймінгу.

Його дизайн виконаний у сучасному стилі, з прямокутними формами та матовою поверхнею задньої панелі зі скла. Приємний візуальний досвід забезпечує 6.7-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. Батарею місткістю 4500 мАг можна зарядити по дроту від 1 до 50% за 10 хв, до 100% за 25 хв.

Щоб отримати приємний ігровий досвід, не потрібно шукати пристрій із дизайном лазерного пістолета. Сучасні гаджети в класичному дизайні відмінно справляються з важким тайтлами на максимальних налаштуваннях.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 286 | Додав: admin | Теги: дизайн, ігрофон, гаджет
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ