Пт, 2024-03-29, 07:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 7 » На окрузі Пилипишина-Левченка окружком вночі вніс на сервер дані з "чорнових нотаток",заявляє "Свобода"
13:37
На окрузі Пилипишина-Левченка окружком вночі вніс на сервер дані з "чорнових нотаток",заявляє "Свобода"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Окружна виборча комісія №223 вночі внесла на сервер Центральної виборчої комісії неправдиві дані про підсумки голосування на одній з дільниць. Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

"Незважаючи на постанову ЦВК про призначення перевиборів у 5-ти округах, в тому числі у виборчому окрузі №223, окружна виборча комісія згаданого округу увечері 6 листопада самочинно провела перерахунок голосів на виборчій дільниці № 801004. Перераховані результати були занесені в протокол, дані з якого, так і не підписані головою та секретарем комісії і не скріплені печаткою, опинились на сервері ЦВК", - стверджують у партії.

За її даними, увечері 6 листопада окружком №223 вирішив перерахувати голоси 12-ти дільницях.

"Уже під час перерахунку першої з таких дільниць – № 801004 – виявилось, що з 411 бюлетеней "за" кандидата у народні депутати від ВО "Свобода" Юрія Левченка 288 було зіпсовано другою позначкою. Такі бюлетені оголошувались недійсними. Водночас у самовисуванця Віктора Пилипишина зіпсованих бюлетенів не виявилося. Ці "перераховані" дані були внесені в новий протокол, який, втім, не був підписаний головою комісії та секретарем, а також не був скріплений печаткою", - зазначають у прес-службі партії.

Уповноважена особа ВО "Свобода" у загальнодержавному окрузі, аби припинити це свавілля, надав для ознайомлення окружній комісії рішення ЦВК про призначення перевиборів на 5-ти округах із 223-м включно.

Сам Левченко пояснив членам комісії, що подальший перерахунок голосів всупереч рішенню ЦВК буде кримінальним злочином. Після цього ОВК ухвалило рішення звернутися до ЦВК із вимогою письмових пояснень щодо своїх подальших дій. Комісія розійшлась із зали засідань.

"Однак вже за кілька годин, близько опівночі, на сайті ЦВК з’явились дані з перерахованої дільниці. Вочевидь, вони були введені зі слів когось з членів комісії або з чорнових нотаток, оскільки так і не підписаний головою та секретарем ОВК протокол навіть не заносився у серверну, а знаходився в одному з кабінетів ОВК. У зв’язку з цими подіями до окружкому № 223 була викликана слідчо-оперативна група і складена заява про злочин", - повідомили у ВО "Свобода".

1 листопада повідомлялося, що в приміщенні ОВК № 223 відбулися сутички, а 200 прихильників ВО "Свободи" мітингували біля округу.

2 листопада Центральна виборча комісія змінила голову окружної виборчої комісії №223 (Київ). Ініціатором ухвалення цього рішення виступив куратор у Києві, заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Того ж дня у "Свободі" показали фото протоколів по 223-му округу, згідно з яким кандидат від "Свободи" Юрій Левченко виграв у самовисуванця Віктора Пилипишина.

6 листопада окружна виборча комісія №223 звернулася до Центрвиборчкому з проханням пояснити, як окружком має діяти у зв’язку з оголошенням перевиборів в окрузі. Як відомо Юрій Левченко не згоден із рішенням Центральної виборчої комісії щодо проведення перевиборів у його окрузі, але готовий у них брати участь і впевнений у своїй перемозі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: свобода, окрузі Пилипишина-Левченка окружком, чорнових нотаток, сервер
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ