Чт, 2024-04-25, 04:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 1 » 10 мільйонів гривень Андрій Шевченко "подарував" Королевській. Це майже весь його заробіток за 2011-й рік
12:23
10 мільйонів гривень Андрій Шевченко "подарував" Королевській. Це майже весь його заробіток за 2011-й рік
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Видатний футболіст, другий номер у виборчому списку партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" Андрій Шевченко в одному з київських банків перерахував 10 мільйонів гривень на підтримку партії, повідомляє прес-служба партії "Україна - Вперед!".

За його словами, таким чином, він робить свій внесок в оновлення української політики. "Я зробив свій внесок у підтримку партії - це мій внесок в оновлення української політики. Я закликаю всіх, хто поділяє наші цінності, допомогти нашій партії. Коли ми разом, як одна команда - ми непереможні. Україна рухатиметься вперед!", - зазначив володар "Золотого м'яча".

Шевченко - № 2 партійного списку "Україна - Вперед!" на виборах в Раду. У прес-службі нагадали, що партія "Україна - Вперед!" проводить збір коштів на підтримку своєї діяльності.

Як повідомлялося, згідно з поданою в Центральну виборчу комісію декларацією, прибутки Шевченка в 2011 році склали 13,2 млн грн. Із задекларованих Шевченком прибутків основна частина припадає на статтю "інші види прибутків" - 12 млн грн, заробітна плата склала 25,09 тис грн, дивіденди і відсотки - 1,12 млн грн, дохід від передачі в оренду майна - 45 тис грн .

Шевченко має три квартири площею 269,4 кв м, 56,68 кв м та 160 кв м. Він також має нерухоме майно площею 166,4 кв м. Футболіст володіє автомобілем Range Rover 2011 року випуску вартістю 1,265 млн грн.

Кандидат у депутати в 2011 році вніс на рахунки 13,187 грн, станом на момент подачі декларації на рахунку було 10,938 грн, розмір внеску в статутний капітал підприємства склав 3,498 грн.

Як відомо, після вильоту збірної України з Євро-2012 на груповому етапі Шевченко заявив, що йде з національної команди. У червні у нього закінчився контракт з київським "Динамо", в яке володар "Золотого м'яча"-2004 повернувся в серпні 2009 року після виступів в італійському "Мілані" і лондонському "Челсі".

Політична кар'єра Шевченка почалася в 1998 році, коли футболіст вступив в СДПУ Віктора Медведчука. Після цього він вів активну агітацію за цю політичну силу і навіть підтримував у багатьох починаннях (виборчих, громадянських) Віктора Януковича.

Ось слова Андрія за листопад 2001 року: "Я залишаюся соціал-демократом і я продовжую займатися своєю справою. Хоча мені не байдужий стан людей в Україні".

Зазначимо, загальна сума сукупного доходу Королевської за 2011 рік становить лишень 167 тисяч 640 грн, і все це - зарплата (167 тис 338 грн), а 302 грн - дохід від дивідендів та процентів. Вона володіє земельною ділянкою у 2045 кв. м, однак ні житлового будинку, ні квартири, ні садового будинку, ні гаража вона не має.

В той же час в її декларацію занесені два об'єкти іншого нерухомого майна площею 545 кв м та 193, 4 кв м, однак не вказано, що це саме за майно. У власності Королевської також є автомобіль Range Rover 2008 року випуску. На її банківському рахунку та на рахунках в інших фінансових установах всього 23 тисячі 171 грн. Минулого року Королевська витратила 148 тисяч 435 грн на утримання свого майна.

Необхідно додати, що агресивна рекламна кампанія партії Наталії Королевської, була визнана експертами найнеефективнішою по співвідношенню числа депутатів, які пройдуть до Верховної Ради, і кількості грошей, витрачених на розкрутку політсили. Партія Королевської в червні за кількістю білбордів на вулицях України обійшла навіть Партію регіонів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: Королевській 10 мільйонів гривень, Андрій Шевченко, заробіток за 2011-й рік
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ