Чт, 2024-03-28, 22:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 13 » Данилюк і Королевська готують нові акції протесту проти дій влади: День гніву 14 травня і автомобільний "щит"
18:48
Данилюк і Королевська готують нові акції протесту проти дій влади: День гніву 14 травня і автомобільний "щит"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Громадянський рух "Спільна справа" розпочинає всеукраїнську мобілізацію всіх соціально активних громадян, які незгодні з діями влади, з метою проведення 14 травня загальнонаціонального Дня гніву, заявив лідер організації Олександр Данилюк.

Данилюк зазначив, що протести в усіх містах, які долучаться до акції, розпочнуться синхронно об 11.00. У Києві протестувальники вийдуть на площу перед Верховною Радою, у регіонах - до державних адміністрацій, повідомляє прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, передає "Інтерфакс-Україна".

- Автомобілісти збираються спорудити "Всеукраїнський щит свободи" від Львова до Луганська

Для координації дій з підготовки акції створюється оперативний штаб.

"Сьогодні необхідно продемонструвати владі реальний рівень громадської незгоди з її діями, яка накопичилася в суспільстві. Ця акція має стати сигналом того, що ні псевдореформи, ні псевдореформатори Україні більше не потрібні. З кожним днем життя українців значно погіршується. Якщо не зупинити цього процесу зараз, завтра це не матиме сенсу. Швидкість, з якою Україна летить у прірву, не залишає часу на роздуми", - наголосив Данилюк.

Нагадаємо, Данилюк - один з активних учасників, координатор "податкового Майдану" (листопад-грудень 2010 року).

Зауважимо, прем’єр-міністр Азаров доручив "з активним залученням підприємницьких кіл забезпечити вирішення проблемних питань щодо здійснюваних урядом реформ в економічній, соціальній та політичній сферах".

Доручення голови Кабінету міністрів є предметною відповіддю на лист Асамблеї громадських організації малого та середнього бізнесу України - учасників так званого "автоМайдану", що відбувся 21- 25 березня 2011 року.

Автомобілісти збираються спорудити "Всеукраїнський щит свободи" від Львова до Луганська

Учасники всеукраїнської громадської акції "Вперед!" мають намір збудувати автомобілями "Всеукраїнський щит свободи" від Львова до Луганська, повідомила народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина), учасник всеукраїнської громадської акції "Вперед!" Наталія Королевська.

"4-й етап (акції - ред.) - це всеукраїнський щит свободи, це щит, який ми збудуємо від Львова до Луганська машинами, будемо стояти доти, доки не будуть ухвалювати ті рішення, які, ми вважаємо, сьогодні здатні врятувати економіку", - сказала вона на брифінгу 13 квітня у Києві.

За словами Королевської, 13 квітня починається перший етап безстрокової акції "Вперед!". Під час цього етапу в травні буде проведено "весняний марш-протест" і пікетування 19 травня Верховної Ради України. Мета першого етапу - змусити владу схвалити пакет реформ, у тому числі законодавчі ініціативи Королевської. Другий етап відбудеться влітку в регіонах. Третім етапом акції "Вперед!" стане "осінній наступ" і четвертий етап - це "Всеукраїнський щит свободи". Крім того, активісти акції "Вперед!" вимагають відставки уряду Миколи Азарова.

Королевська заявила, що метою акції є встановити жорсткий громадський контроль над владою, забезпечити соціальний діалог влади з суспільством і дати суспільству альтернативний шлях соціального і економічного розвитку. "Немає діалогу - значить, буде монолог суспільства, немає бажання у влади чути альтернативні пропозиції, значить люди вийдуть на вулиці і будуть вимагати ухвалення альтернативних пропозицій", - підкреслила Королевська.

Вона також зазначила, що учасники акції "завжди будуть діяти в рамках Конституції". Депутат також зазначила, що учасники акції "Вперед!" підготували програму "Конкурентна Україна, Україна 21-го століття", яку буде презентовано у вересні.

13 квітня в Києві проходить народна колегія всеукраїнської громадської акції "Вперед!", в ній беруть участь 422 делегати з різних регіонів України.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 956 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ