Чт, 2024-04-18, 07:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 27 » "Регіонали" підводять Тимошенко під статтю, а у БЮТ заявили, що ПР захищає земельну мафію, тому що Янукович отримав хабара
21:41
"Регіонали" підводять Тимошенко під статтю, а у БЮТ заявили, що ПР захищає земельну мафію, тому що Янукович отримав хабара
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

"Регіоналка" Олена Лукаш просить генпрокурора Олександра Медведька відреагувати на "скоєння злочину" прем'єром Юлією Тимошенко. Про це йдеться у зверненні Лукаш до Медведька, передає "Українська правда".

Вона нагадала, що нещодавно під час селекторної наради з губернаторами Тимошенко дала доручення МВС про проведення провокацій отримання хабарів посадовими особами, які займаються видачею земельних актів, з метою виявлення хабарників.

"Даний факт дає підстави вважати, що в діях Тимошенко вбачаються ознаки замаху на злочин, передбачений статтею 370 Кримінального кодексу... у вигляді підбурювання, а також ознаки злочинів, передбачених частиною першою статті 343 ККУ "Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу" та частиною другою статті 344 "Втручання у діяльність державного діяча", - йдеться у зверненні Лукаш.

Депутат просить вважати її звернення "повідомленням про скоєння злочину і вжити виключних заходів прокурорського реагування для припинення та унеможливлення подібного у подальшому".


Про те, що використання методу "Провокація хабара", як і доручення посадовця використовувати його, є, згідно з українським законодавством, кримінально караним злочином, заявив адвокат, партнер юридичної фірми "Ільяшев і Партнери" Максим Копейчиков.

БЮТ: ПР захищає земельну мафію, тому що Янукович отримав хабара

Тим часом, "бютівці" не залишили без уваги заяву Лукаш і прокоментували її. Народний депутат, член фракції БЮТ Святослав Олійник заявив, що "те, що Партія регіонів як політична сила стала на захист земельної мафії, можна пояснити "особливою прив’язаністю її лідера до хабара у вигляді 143 гектарів резиденції "Межигір'я", повідомляє прес-служба БЮТ.

Олійник нагадав, що прем’єр-міністр Тимошенко під час проведення всеукраїнської селекторної наради з земельних питань зробила важливу політичну заяву про радикальне припинення розбазарювання найціннішого ресурсу країни – землі.

"Є цілком логічним, що в цій "земельній війні" глава уряду вимагає активної роботи правоохоронних органів", - сказав Олійник.

"Мені дивно, що саме Партія регіонів як політична сила стала на захист земельної мафії. Можливо, це можна пояснити особливою прив’язаністю лідера партії Віктора Януковича до хабара у вигляді 143 гектарів заповідної землі з державної резиденції "Межигір'я", - зазначив Олійник.

"Якщо вже Партія регіонів почала так активно боронити закон у земельних питаннях, можливо, їй варто зробити перший крок і таки повернути вкрадену землю у державну власність. Або хоча б віддати документи щодо "Межигір'я", які депутати-"регіонали" незаконно вилучили з прокуратури щойно прем'єр-міністр оголосила про намір повернути резиденцію у державну власність", - сказав Олійник.

"Межигір'я" - це скандальний маєток лідера Партії регіонів Януковича. Навколо законності володіння ним "регіоналом" уже не перший місяць ведуться дискусії та судова тяганина.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1358 | Додав: holos
Всього коментарів: 1
1 седенар   (2009-12-08 07:39) [Материал]
она сама себя давно подвела под статью!спасибо-продажным судам и продажной прокуратуре!

ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ