Чт, 2024-04-18, 10:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Квітень » 7 » 1200 чиновників та їхніх рідних в КНДР стратять і відправлять до таборів, одного спалили живцем
13:51
1200 чиновників та їхніх рідних в КНДР стратять і відправлять до таборів, одного спалили живцем
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Після сесії нового парламенту Північної Кореї, яка має відкритися в середу, 9 квітня, в країні стратять і відправлять у табори близько 1200 чиновників і членів їхніх сімей.

200 держслужбовців і 1000 їхніх родичів заарештовано за підозрою в причетності до змови, за яку був страчений дядько Кім Чен Ина - глава "регентської ради" і "сірий кардинал" Чан Сон Тхек, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на токійську газету "Санкей". Передбачається, що половина заарештованих буде страчена, решту відправлять у табори.

Напередодні масових репресій у КНДР вже почали розширювати концентраційні табори, зокрема, Хвасонг-16 і Чхонджин-25 у провінції Хамген-Пукто і табір Пукчанг-18 у провінції Пхенан-Намдо. Це табори суворого режиму, звідки, за інформацією видання, "живими не повертаються".

Новий парламент КНДР має затвердити кадрові перестановки, вжиті Кім Чен Ином після страти дядька. Японська газета стверджує, що посади продаються за валюту - наприклад, вигідне місце при Народній армії коштує від п'яти до двадцяти тисяч доларів, а пост провінційного чиновника - близько 800 доларів.

Усі 11 заступників страченого Чан Сон Тхека, за даними сеульської газети "Чосон ільбо", вже страчені або інтерновані. Один з них, Санг Хон, був спалений живцем вогнеметом. Причиною такого способу страти джерела назвали той факт, що він перетворив підрозділ Міністерства громадської безпеки на особисту охорону, піднявши їхній статус до рівня особистої охорони Кім Чен Ина.

Джерела видання повідомляють про страту старшої сестри дядька вождя КНДР і її чоловіка, колишнього посла на Кубі, а також їхнього зятя, який був головою торговельної фірми. Племіннику Чан Сон Тхека, колишньому послу в Малайзії, вдалося врятуватися. Його відправили до концентраційного табору, але потім повернули до Пхеньяна.

Нагадаємо, дядько Кім Чен Ина, який вважався другою людиною в Північній Кореї, був страчений в грудні 2013 року за вироком суду за зраду і спробу здійснення державного перевороту. Після страти відповідати за казну режиму стала молодша сестра лідера КНДР Кім Е Чжон. Родичі Чан Сон Тхека були репресовані, як стверджував ряд ЗМІ - члени сім'ї, включаючи немовлят, були страчені. Вдова страченого, Кім Ген Хі, перенесла операцію з видалення пухлини мозку, про її подальшу долю нічого невідомо.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1044 | Додав: adminA | Теги: таборів, стратять, рідних, 1200 чиновників, КНДР
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ