Сб, 2024-04-20, 11:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » 14 жовтня нове покоління 3-ї серії представить компанія BMW
19:38
14 жовтня нове покоління 3-ї серії представить компанія BMW
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Цієї п'ятниці, 14 жовтня, BMW вперше покаже модель 3-ї серії нового покоління (кузов F30). Спеціальний захід пройде на заводі в Мюнхені і транслюватиметься через Інтернет. Тим часом у Мережу просочилися перші шпигунські кадри інтер'єру майбутньої новинки, пишуть "Автоновости".

Зі світлин можна зробити висновок, що лаконічність і простота, характерні для оформлення салону попередньої моделі, відійдуть у минуле. Як і в нинішній "п'ятірці", в новій 3-й серії буде більше розкоші: звертає на себе увагу велика вставка з дерева - як у "старшого брата". У екстер'єрі новинки також виявляться риси баварського бізнес-седана.

Окрім традиційних версій - седан, універсал, купе і кабріолет, - на базі нової "трійки" планується також зробити "п'ятидверне купе" (на зразок 5-го GT). Седан F30 відрізнятиметься від колишнього покоління більшими габаритами і збільшеною колісною базою, при цьому загальна вага новинки буде зменшена.

У оснащенні нової 3-ї серії з'являться опції, характерні для моделей вищих категорій. Серед них - адаптивний круїз-контроль, що автоматично утримує дистанцію до машини, що йде попереду, більш просунутий мультимедійний комплекс і багато іншого.

У лінійці силових агрегатів для BMW 3-ї серії шостого покоління - нові 4-циліндрові бензинові турбомотори потужністю від 135 до 245 к.с. Пізніше очікується поява модифікації з гібридною силовою установкою, а також "зарядженої" M3, яка комплектуватиметься абсолютно новим мотором на базі рядного 3-літрового 6-циліндрового двигуна з двома або, за деякими даними, з трьома турбінами потужністю близько 450 к.с.

"Живцем" новинка вперше постане перед публікою в січні на автосалоні в Детройті або в березні в Женеві, ну а пряма трансляція інтернет-презентації почнеться в п'ятницю о 17.00 за Києвом. Початок продажів - осінь 2012 року.

Слід зазначити, що раніше BMW представила гібридну "п'ятірку". Причому цього разу йдеться не про черговий концепт, яких ми бачили вже чимало, а про повноцінну серійну модель - її продаж розпочнеться на початку наступного року. Зовні гібридна "п'ятірка" мало чим відрізнятиметься від бензинових чи дизельних побратимів. Та й не зовнішність тут головне.

Силова установка BMW 5 ActiveHybrid складається з бензинового двигуна об'ємом 3,0 л, який, завдяки турбінам, видає 300 к.с., і електричного мотора потужністю 55 к.с. Через особливості конструкції гібрида сумарна потужність тут не 355 к.с., а трохи менша - 335 к.с. Інженери BMW запевняють, що гібридна "п'ятірка" здатна їхати лише на електротязі, але не більше чотирьох кілометрів. Та й то з середньою швидкістю 35 км/год. Не дуже багато, але й досягнутий результат непоганий.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 913 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ