Пт, 2024-03-29, 13:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 11 » 14 жовтня в Києві зійдуться націоналісти, комуністи та "афганці"
10:35
14 жовтня в Києві зійдуться націоналісти, комуністи та "афганці"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У п'ятницю, 14 жовтня, в центр Києва вийдуть одночасно націоналісти, комуністи, прихильники Юлії Тимошенко та "афганці". Тільки прибічники УПА обіцяють зібрати в центрі столиці 20 тисяч людей.

14 жовтня православні українці відзначать Покрову Пресвятої Богородиці, в цей день традиційно святкується і День козацтва. Судячи з кількості охочих вийти з цього приводу на головну вулицю міста і різноманітності їхніх політичних симпатій, зустріч може виявитися "спекотною", пише "Комсомольська правда в Україні".

З одного боку будуть члени партії ВО "Свобода", які обіцяють провести пішу ходу на честь дня заснування Української повстанської армії. З другого - комуністи. Вони вже попередили, що в цей день "ляжуть кістьми, але прихильників Степана Бандери не пустять на Хрещатик".

"Це буде День єдиних антифашистських дій. Ми теж виведемо на акцію всіх наших прихильників", - заявив комуніст Олександр Голуб.

Зі свого боку, розповів "свободівець" Андрій Іллєнко, його сила очікує, що під її прапорами вийдуть і підприємці, і "чорнобильці", і "афганці". "Зберуться близько 20 тисяч осіб. Буде як у 1991 році, коли ми з оркестром йшли по Хрещатику, а потім - до Верховної Ради. Тоді було добре, і зараз теж буде", - запевнив він.

На чиєму боці виступатимуть прихильники Тимошенко, які тепер стоять табором під Печерським райсудом на Хрещатику, залежить від вироку, винесення якого розпочнеться 11 жовтня.

Принаймні міліція вже готується до кількох сценаріїв, зокрема й до найгіршого.

"Уявляєте, що буде, якщо вся ця маса людей зіткнеться? Львів на 9 Травня здасться репетицією. Тому ми готуємося до найгіршого сценарію", - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Нагадаємо, що 9 вересня Верховна Рада ухвалила законопроект №9127 у першому читанні, що призвело до масових акцій протесту під будівлею парламенту. "Воїни-афганці" та "чорнобильці", що з ранку протестували під парламентом проти скасування пільг, знесли огорожу під Верховною Радою і штурмували будівлю.

Кабінет міністрів України 30 вересня цього року підписав меморандум про взаємодію і співпрацю з Союзом ветеранів Афганістану. Аналогічний меморандум було підписано між урядом і "Союзом Чорнобиль України". Від Кабінету міністрів документ підписав прем'єр-міністр Микола Азаров, з боку "афганців" — голова Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, з боку "чорнобильців" — президент "Союзу Чорнобиль України" Юрій Андреєв.

Зазначимо, що меморандум про врегулювання питань соціального захисту, підписаний Кабінетом міністрів із представниками афганських і чорнобильських організацій, не скасовує проведення Форуму громадських організацій у Києві 14 жовтня.

Учасники Податкового майдану планують разом з "афганцями" вимагати відставки Верховної Ради.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 843 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ