Пт, 2024-04-19, 11:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Грудень » 17 » 43 країни подали заявки на участь в "Євробаченні-2017". Логотип та слоган з'являться до кінця року
10:33
43 країни подали заявки на участь в "Євробаченні-2017". Логотип та слоган з'являться до кінця року
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення-2017" Вікторія Романова повідомила, що в грудні доведеться укласти кілька контрактів для підготовки заходу, зокрема щодо дизайну сцени, й презентувати його креативну концепцію.

"Ми маємо зробити висновок кілька основних контрактів, презентувати результати роботи, яка робилася в попередні місяці, презентувати креативну концепцію конкурсу: головна тема, логотип і слоган. Ми повинні укласти контракт на дизайн сцени", - сказала вона в інтерв'ю "Громадському радіо".

За даними Романової, в жовтні НТКУ запустила конкурс на креативну концепцію "Євробачення", до якого долучилися 11 українських креативних і дизайнерських агенцій, котрі подали 23 ідеї. "10 листопада з 11 агенцій було вибрано 5 агенцій і 5 ідей, які увійшли у short list. Після цього вони отримали свої завдання з доопрацювання ідей. Й наприкінці листопада було обрано агенцію-переможця, яке перемогло. Зараз агенція займається фінальним поліруванням логотипу, слогану й візуалізації. Ми сподіваємося, що до кінця року оголосимо логотип, слоган та тему "Євробачення", - розповіла про плани виконавчий продюсер.

Вона також повідомила, що наразі 43 країни, включно з Україною, подали заявки до Європейської мовної спілки (EBU) на участь у конкурсі. "43 делегації - на одну більше, ніж минулого року", - зауважила Романова.

Відповідаючи на питання щодо фінансування, виконавчий продюсер нагадала, що в проекті бюджету України закладено суму 455,7 млн ​​грн на "Євробачення-2017", також є додаткові 200 млн грн з міського бюджету Києва.

Окрім того, Романова розповіла про візит до штаб-квартири Європейської мовної спілки у Женеві на початку грудня й до Лозанни, де проходила генеральна асамблея EBU.

"Ми презентували додаткові локації, звітували з питань безпеки, вибору туристичної і квиткової агенції, концепції відбору волонтерів, й того, як Київ перетвориться на епіцентр "Євробачення". Цікавою частиною презентації було контентне наповнення шоу. Було витрачено багато часу на нормативні акти та на стартовий період запуску", - зазначила вона, додавши, що також презентували звіт перед керівниками наглядової ради конкурсу.

"За результатами дводенних переговорів керівництво наглядової ради зробило свій звіт перед виконкомом EBU. І ввечері 8 грудня було прийнято рішення EBU: "зелене світло" Україні, Києву, НТКУ на проведення конкурсу", - заявила Романова.

За її словами, в EBU побажали "не зменшувати темпів". "Останніми місяцями у пресі були сумніви щодо підготовки або проведення конкурсу, але друга половина жовтня, листопад і початок грудня показали EBU колосальний темп, який ми набрали. Вони побачили, як швидко ми наздоганяємо те, що, можливо, було втрачено за період літа та вересня", - додала виконавчий продюсер.

Нагадаємо, у фіналі "Євробачення 2016", який пройшов в травні в Швеції, перемогла українська співачка Джамала.

Україна отримала право на проведення конкурсу в 2017 році.

Півфінали конкурсу в Києві планується провести 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: логотип, заявки, Участь, 43 країни, Євробачення -2017
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ