Ср, 2024-04-24, 23:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 71 72 73 74 »

Чехія оголосила про свій намір відмовитися від участі у пісенному конкурсі Євробачення через традиційно погані результати, які демонструють представники цієї країни на пісенному конкурсі.


На відкритті суперсучасного стадіону в "Донбас-Арена" в Донецьку, яке відбудеться 29 серпня може виступити американська поп-діва, зірка світового масштабу Мадонна.


Во вторник, 21 июля, в Москве состоится долгожданный концерт знаменитой американской поп-исполнительницы Бритни Спирс. Ранее, 19 июля Бритни выступила в Санкт-Петербурге.


Источник газеты Los Angeles Times в департаменте полиции Лос-Анджелеса заявил, что информация о задержании одного или нескольких врачей по делу о смерти Майкла Джексона не соответствуют действительности.


Фрагмент композиції Майкла Джексона, яку раніше не видавали, опублікували в Інтернеті


Одна людина загинула і ще шестеро отримали травми, коли під час зведення критої сцени для концерту американською поп-зірки Мадонни у французькому Марселі, частина конструкції впала


Деббі Роу, колишня дружина Майкла Джексона, на питання про те, чи хоче вона повернути собі право опіки над своїми дітьми, відповіла однозначно: "Чорт, ні, звичайно!" Про це свідчать нібито листи Роу, оприлюднені у вівторок її подругою Ребеккою Уайт, яка представила декілька її електронних листів і смс-повідомлень під час телевізійного ток-шоу Extra. Зізнання Роу викликали в США справжню сенсацію


Поминальная служба по королю поп-музыки пройдет сегодня в городе Гэри (штат Индиана), в котором родился и в детстве жил Майкл Джексон.


Досі невідомо, де і коли буде похований поп-король Майкл Джексон. Прихильники співака та ЗМІ, що перебувають у Лос-Анджелесі, вважали, що похоронна церемонія буде проведена у вівторок на міському кладовищі Forrest Lawn. Проте групи фанатів і журналістів, що довго чекали біля воріт цвинтаря, так і не побачили кортеж із труною виконавця


В минувший понедельник, 6 июля, Суд Калифорнии отказал Кэтрин Джексон, матери музыканта Майкла Джексона, скончавшегося 25 июня, в праве управлять его состоянием.


Норвегия определила место проведения конкурса "Евровидение 2010", сообщает ИТАР-ТАСС. Договор подписан с крупнейшим закрытым концертным комплексом Северной Европы – "Теленор Ареной".


Курьезное решение по иску о нарушении авторских прав вынес в июне текущего года Кировский районный суд Ростова-на-Дону: организаторов концерта легендарной группы Deep Purple в Ростове компанию "Юг-арт" обязали выплатить 450 тысяч рублей музыкантам группы Deep Purple в качестве компенсации за то, что музыканты Deep Purple незаконно исполнили на концерте свои собственные произведения.


В завещании, составленном семь лет назад, Майкл Джексон разделил свое движимое и недвижимое имущество между своими матерью, тремя детьми и парой благотворительных организаций. Отцу, с которым у певца сложились непростые отношения, не достается ничего


Стали відомі шокуючі подробиці розтину тіла поп-ідола. Судячи по звіту експертів, в останні роки життя 50-річний улюбленець публіки жив просто в пеклі. Так, на момент смерті співак був виснажений до анорексіческого стану - при зрості в 178 см Джексон важив менше 57 кілограмів. У його шлунку патологоанатома не знайшли нічого, крім таблеток - Джексон їв максимум один раз на день.

Известная исландская модель и бизнесмен Асдис Ран снялась полуобнаженной для болгарской редакции мужского журнала Maxim.


Полиция Лос-Анджелеса разыскивает личного доктора Майкла Джексона, исчезнувшего после скоропостижной смерти поп-звезды. Британский телеканал ссылается на информацию одного из веб-сайтов, сообщившего, что врач Джексона, проживавший в его доме и делавший ему инъекции, до сих пор не найден.


У госпіталі Університету Каліфорнії в Лос-Анджелесі помер відомий американський співак, танцюрист і автор пісень Майкл Джексон (н. 28 серпня 1958 р.), який був госпіталізований з серцевим нападом, передають американські ЗМІ.


Американский экономический журнал Forbes опубликовал ежегодный список самых богатых музыкантов. Возглавила рейтинг знаменитая певица Мадонна, за период с июня 2008 по июнь 2009 заработавшая 110 миллионов долларов. Большую часть этих доходов принес Мадонне ее гастрольный тур Sticky & Sweet Tour в поддержку альбома "Hard Candy".


Микола Басков пустився у всі тяжкі після закінчення туру по Росії - тенор спустив частину гонорару в закритому стриптиз-клубі у Владивостоку.


Как стало известно сегодня, в Москве покончил с собой рок-музыкант Жан Сагадеев, основатель и бессменный лидер группы E.S.T ("Электро Судорожная Терапия"). Тело музыканта обнаружила его жена