Сб, 2024-04-27, 07:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 85 86 87 88 89 »

Багато засоби по догляду за ротовою порожниною містять натуральні компоненти. Так, вчені протестували алое віра і прийшли до висновку, що це дивовижна рослина допомагає впоратися з багатьма захворюваннями зубів і ясен.


Решение президента Барака Обамы назначить на пост главного государственного врача США Регину Бенджамин вызвало резкую критику у многих американцев. Негативная реакция, высказанная преимущественно в интернет-дневниках (блогах) объясняется весьма неожиданно.


Исследователи из университета Бен-Гурион совместно с коллегами из Лейпцигского университета раскрыли механизм влияния жировых клеток на работу других органов.

В Інтернеті відкрився перший веб-сайт, який пропонує еротичну продукцію для частково або повністю незрячих людей.


Ученые из Национального Университета Австралии провели исследование, в ходе которого попытались выяснить: какие факторы способствуют прочному браку и какие ведут к его распаду. Исследователи пришли к выводу, что одной любви для успешного совместного существования явно недостаточно.



Міністерство охорони здоров'я України має намір дозволити добровільну вакцинацію проти кору і краснухи.


Багато хто з нас помічали, що, після перекусу, хочеться спати. Виявляється, це цілком нормальний фізіологічний процес, який властивий практично всім живим істотам. Чому так відбувається?


Ви часто відвідуєте Інтернет-кафе і користуєтеся чужою клавіатурою? Це небезпечно для вашого здоров'я, встановили вчені. Згідно з останніми результатами досліджень, саме комп'ютерна клавіатура - джерело багатьох небезпечних вірусів і мікробів.


Максимальный (шестой) уровень тревоги вводится со вторника, 7 июля, в Дании в связи с опасностью заражения гриппом A/H1N1. Об этом сообщило Управление общественного здравоохранения страны.

Сотрудники британской фирмы по рекомендации психолога проработали целый день абсолютно голыми, чтобы поднять командный дух и производительность


Вже неодноразово було доведено, що здоров'я людини пов'язано з його зростом. Нарешті, вчені точно визначили, ризик яких захворювань збільшується або зменшується в залежності від зросту, а також від розміру ноги.


У літній спекотний день навряд чи хто відмовиться від келиха прохолодного запашного квасу. Але його якість останнім часом дещо під сумнівом. Що насправді знаходиться у діжках та пляшках з написом «квас», і як відрізнити справжній напій від фальсифікату, говорили у програмі «Український вимір», виробництва КГ ESG.


Медики з дослідницького центру Дюрхейма в штаті Північна Кароліна виявили ген, маніпуляції з яким надають найбільш різкий вплив на рівень глюкози в крові.


Столична влада затвердила Положення про надання безкоштовної стоматологічної допомоги соціально-незахищеним верствам населення в КП «Київська міська стоматологічна поліклініка». Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Леонід Черновецький.


Ежедневный секс улучшает качество спермы и делает сперматозоиды более активными. Таковы результаты исследования, которое провели ученые по заказу австралийской компании Sydney IVF, специализирующейся на экстракорпоральном оплодотворении, передает BBC.


Американські дослідники прийшли до висновку, що активні комп'ютерні ігри можуть значно поліпшити зір. Різні активні відеоігри не тільки концентрують увагу і покращують пам'ять, але й сприяють тренуванню м'язів очей.


Для багатьох людей сонцезахисні окуляри - це, перш за все, стильний аксесуар. Про те, що окуляри повинні ще й захищати очі від сонячних променів, вони часто згадують в останню чергу.


Багато людей у вечірній час дивляться телевізор і працюють за комп'ютером без додаткового освітлення. Але, як виявилося, ця звичка може негативно позначитися на здоров'ї.

Кожен психолог, психотерапевт має свій метод роботи - психоаналіз, гештальт, поведінкову, когнітивну, тілесно-орієнтовану, арт, позитивну терапію, символ-драму. У світі налічується від 400 до 700 різних психотерапевтичних технік.



Жительница Великобритании подала в суд на врачей, которые в буквальном смысле изуродовали ее. Вначале горе-медики зашили ей задний проход, а когда начались осложнения смоделировали новый "анус" на животе пациентки.