Чт, 2024-04-25, 08:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Абсурдним називає вирок Тимошенко Кужель
14:07
Абсурдним називає вирок Тимошенко Кужель
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Судовий вирок екс-прем'єрові Юлії Тимошенко не вплине на інвестиційний клімат в Україні.

Про це заявив в п'ятницю, 14 жовтня, на прес-конференції в рамках XI Міжнародного економічного форуму в Трускавці віце-прем'єр Сергій Тігіпко, передає УНIАН.

Тігіпко відмовився коментувати сам вирок суду.

- Кужель вважає абсурдним вирок у справі Тимошенко

"Я не вважаю, що говорити про інвестиції в Україні безглуздо. Дивитимуться не тільки на політичні справи, але і на інвестиційні умови, закриття-відкриття бізнесу й інші складові", - сказав він.

"Коментувати вирок суду мені не слід. Я працюю у виконавчій гілці влади. Я можу прокоментувати в одному: мені не подобається, як працюють наші суди, особливо по лінії економіки", - відзначив Тігіпко.

"Президент направив цікавий законопроект - не судити за економічні злочини, а спочатку компенсувати те, що повинні заплатити. Не заплатив - тоді за грати", - відзначив віце-прем'єр і додав, що до судової гілки влади "сьогодні найбільша недовіра народу".

У свою чергу, зазначимо, що 16 серпня, прем'єр-міністр, лідер Партії регіонів Микола Азаров та віце-прем'єр-міністр, лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко оголосили про об'єднання двох партій. Однак далеко не всі члени "Сильної України" погодилися вважати прийнятним для себе вступ до Партії регіонів.

Після заяви політиків екс-голова Держкомпідприємництва України Олександра Кужель написала у своєму Фейсбуці, що вважає неприйнятним для себе вступ до Партії регіонів.

"Я висловила абсолютно чесно свою позицію, чому я не йду. Я 17 років свого життя віддала створенню середнього класу", - зазначила заступниця голови "Сильної України".

"Я не можу стати співучасником і зруйнувати те, що робила 17 років", - підсумувала політик.

Кужель вважає абсурдним вирок у справі Тимошенко

Заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель вважає абсурдним вирок Печерського райсуду Києва, яким екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко визнана винною в перевищенні повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році і засуджена до семи років ув'язнення. Про це Кужель заявила в ефірі "Шустер Live" в п'ятницю, 14 жовтня.

"У цій ситуації кожен з нас відчуває себе незахищеним... Злочину як такого немає, і суд був просто "глузуванням", це розуміють всі юристи", - сказала вона.

За словами Кужель, зараз кожен навіть дрібний бізнесмен відчуває себе незахищеним, оскільки в нашій країні переслідуванню піддається навіть колишній глава уряду.

При цьому Кужель відзначила, що за двадцять років незалежності в Україні не було кращого прем'єр-міністра, ніж Тимошенко.

"Я хочу вам сказати, що я працювала з нею в 2009 році. Ніхто не може запідозрити, що я з нею була в одній партії, що я у неї отримувала фінанси, що у корита хтось стояв... Я вам можу сказати відверто, і говорила це і Леоніду Даниловичу при зустрічі: кращого прем'єра за двадцять років незалежності України, з яким би я працювала, (а я працювала з кожним) не було", - відзначила вона.

За словами Кужель, жоден з голів уряду так багато не працював, як Тимошенко. "Вони жодного документа не читали. Вона працювала до 12 годин ночі", - додала вона. На переконання Кужель, власники підприємств низки галузей економіки мають бути вдячні Тимошенко за те, що вона не дала їм збанкрутіти.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня засудив Тимошенко до семи років ув'язнення за перевищення службових повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Згідно з рішенням суду, також впродовж трьох років вона не зможе обіймати державні посади.

Крім того, суд ухвалив стягнути з Тимошенко збиток, нанесений НАК "Нафтогаз України" у розмірі 1,516 млрд грн.

12 жовтня адвокат екс-прем'єра Юрій Cухов заявив, що захист наступного тижня планує звернутися в Апеляційний суд Києва для оскарження вироку у справі Тимошенко.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 990 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ