Сб, 2024-04-20, 05:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 25 » Адвокати відкривають новий фронт у війні Путіна з Україною - The Times
16:11
Адвокати відкривають новий фронт у війні Путіна з Україною - The Times
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

"Конфлікт між Росією і Україною, що обійшовся майже в 10 тисяч життів у 2014 році, відновився на цьому тижні далеко від кримських полів бою, - повідомляє Шон О'Нілл у The Times. - Дві країни з'явилися у суд [Високий суд Лондона], в якому, замість солдатів і бойовиків, відкрили новий фронт адвокати з Сіті, озброєні ноутбуками і товстими течками з документами".

Протиборчі підрозділи на чолі з провідними комерційними юристами Лондона Марком Говардом та Банкімом Танкі, зійдуться в першій сутичці з приводу позики в розмірі 3 млрд доларів, наданої Україні режимом Путіна. Рішення про те, хто переможе в юридичній битві, ухвалить старший брат екс-прем'єра Великобританії Тоні Блера - суддя [Вільям] Блер.

"Останнім часом Росія полюбила висловлювати зневагу до Великої Британії через Twitter свого лондонського посольства, але коли справа доходить до розв'язання складних фінансових проблем, вона звертається в англійські суди, - зауважує автор. - Лондон - міжнародний центр правового врегулювання заплутаних фінансових суперечок, на кшталт спору між Києвом і Москвою, і потік таких справ збагачує правові фірми Сіті".

Довірена особа Росії як власника облігацій за наданою Україні позикою - Debenture Trust Corporation - представляє адвокат Говард за підтримки фірми Norton Rose Fulbright. Український уряд представляє адвокат Танкі за підтримки фірми Quinn Emmanuel Urquhart & Sullivan. Він наполягає, що його справжній опонент - Російська Федерація.

За словами Танкі, Debenture Trust Corporation "діяла за розпорядженням, від імені та виключно в інтересах" Росії, яка "змусила Україну прийняти позику, змусивши її відмовитися від Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і кинувши країну у фінансову кризу".

Танкі наголошує, що претензії Москви "є наслідком і самі є частиною ширшої стратегії незаконної і нелегітимної економічної, політичної і воєнної агресії Росії проти України, що призвела і призводить до спустошливих наслідків для країни, її народу й економіки", а Росія "ховається за довіреною особою". На переконання адвоката української сторони, висунута Москвою вимога про виплату позики "не тільки обурлива з погляду моральності, а й ґрунтується на небездоганному аналізі фактів і правових аспектів", йдеться в статті. Україна заявила, що має право відмовитися від виплати позики як контрзахід проти анексії Криму.

Переклад Inopressa.ru

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 1996 | Додав: adminA | Теги: The Times, війна Путіна з Україною, адвокати, новий фронт
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ