Нд, 2024-04-28, 08:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Червень » 30 » Ахмед Закаєв - російські ліберали на Заході становлять більшу загрозу, аніж путін
17:29
Ахмед Закаєв - російські ліберали на Заході становлять більшу загрозу, аніж путін
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Так звані російські ліберальні опозиціонери, які перебувають на Заході, становлять більшу загрозу, аніж президент рф володимир путін, бо своїми заявами про потенційні загрози розпаду країни дезорієнтують західну громадськість і насправді прагнуть зберегти російську імперію.

Про це заявив прем'єр-міністр уряду Чеченської Республіки Ічкерія у вигнанні Ахмед Закаєв на пресконференції на тему: «Деколонізація та майбутнє пост-російського простору: криза відносин імперської метрополії та регіонів-колоній».

"Здебільшого всі так звані російські ліберальні опозиціонери, які сьогодні перебувають на Заході, становлять більшу загрозу, аніж путін і його система, тому що стосовно путіна і його системи світ зрозумів, хто вони такі. Але ті, хто сьогодні дезорієнтує Захід заявами, що якщо розпадеться рф, то почнуться етнічні чистки і громадянські війни між її суб'єктами, а тому, щоб не допустити розповсюдження ядерної та хімічної зброї, треба замінити путіна і зберегти росію як імперію, ллють воду на млин путінської системи", - сказав Закаєв.

Він спрогнозував, що так звані російські опозиціонери ніколи не прийдуть до влади в росії, "скільки б грошей вони сьогодні на Заході не витрачали і які б престижні міжнародні форуми не скликали".

"Ті гроші, які вони сьогодні платять західним лобістам за просування їхніх інтересів, - це гроші, зароблені на чеченській крові. Коли вбивали чеченський народ, вони ділили бізнеси і заробляли гроші. Використовуючи ці гроші, вони сьогодні хочуть зберегти імперію. Вони імперці. Ніякого стосунку до лібералів і демократів вони не мають. Вони дезорієнтують західну громадськість, щоб виробити невпевненість у необхідності демонтажу росії як імперії", - переконаний прем'єр-міністр уряду Чеченської Республіки Ічкерія.

Він також назвав штучно нав'язаними всі розмови про потенційні конфлікти між різними кавказькими народами росії.

"Ніяких кровопролить, ніяких невирішуваних питань між цими народами немає і ніколи не було. Це створено штучно. Задовго до появи там московитів не було жодного випадку на Кавказі, щоб народи Північного Кавказу або Закавказзя воювали між собою. Немає в історії таких фактів. Оці так звані протистояння і протиріччя виникли тільки після появи на Кавказі росії. російська експансія закладала ці конфлікти, вони керувалися принципом "розділяй і володарюй", як і кожна імперія. Тому ніяких побоювань у мене щодо цього немає", - акцентував Закаєв.

Своєю чергою представник "Съезда народных депутатов" рф Олексій Барановський додав, що "не існує ніякої російської ліберальної опозиції, є російські емігранти, які мешкають у Європі".

"Є лише одна опозиція - збройна, це "Легіон свободи росії". Це справжня опозиція. І є "Съезд народных депутатов" рф як політичне крило збройної опозиції. Саме "Легіон" і буде вирішувати долю москви, а регіони вирішать свою долю самі. Тому я вважаю, що не треба звертати багато уваги на події, які проводять російські емігранти десь в Європі. Вони не є гравцями в цій ситуації", - зазначив Барановський.

Як повідомлялося, російський опозиціонер в еміграції Михайло Ходорковський під час спроби військового заколоту ПВК "вагнер" закликав людей у росії виходити на вулицю.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 173 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ