Пт, 2024-03-29, 08:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 13 » Alyosha збирається в Осло і вже презентувала свій кліп. ВІДЕО
15:36
Alyosha збирається в Осло і вже презентувала свій кліп. ВІДЕО
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/


Вже цього понеділка українська учасниця пісенного конкурсу Євробачення Alyosha (Альоша) відлітає до Осло, де 27 травня виступить з піснею Sweet people, прем'єра кліпу якої відбулася напередодні. Але перед цим, у п'ятницю, вона добре відгуляє свій день народження в одному зі столичних ресторанів, пише в четвер газета "Сегодня".
За словами співачки, її номер для єврошоу майже готовий: "На сцені буду тільки я і декорації. Хотіли використовувати великі екрани, але в цьому році такі заборонили. Моє вбрання? Це не класика, але й не кеди! А з собою везу буклети, диски і навіть футбольні м'ячі, розмальовані художниками", - розповіла вона.

А якийсь тиждень тому Alyosha навіть не знала, в чому вийде на сцену: чи то в довгому балахоні, що розвівається, чи то в дуже несподіваному костюмі, але при цьому обіцяла на норвезькій сцені показувати справжні фокуси.

А вже сьогодні готовий не тільки номер, але й кліп на пісню Sweet people. Відео знімали на колишньому київському хімзаводі "Радикал", хоча там є і кадри, зроблені в Чорнобильській зоні.

"У деяких місцях Прип'яті, де ми були, дозиметри зашкалювали, - каже продюсер Alyosha Вадим Лисиця. - Але нас на виїзді із зони перевіряли, все нормально. А багато хто подумав, що малюка, якого Альоша в кліпі рятує, теж возили до Прип'яті. Але ці кадри знімали в Києві".

У кліпі Alyosha рятує маленького хлопчика, який, як виявилося, непроста дитина. У відео для Євробачення "засвітився" 2-річний онук Дмитра Видріна, заступника секретаря РНБО Раїси Богатирьової.

За словами Лисиці, вони вже витратили на Alyosha 100 тис дол, заощадивши на промотурі, який мовляв, "себе не виправдовує". А традиційну українську вечірку проведуть на пару з делегацією з Німеччини.

До речі, оголошувати в прямому ефірі, як проголосувала Україна, буде "Міс Україна 2008" і племінниця заступника столичного мера Ірина Журавська, яка вибігла отримувати корону завчасно - ще до оголошення результатів ведучими шоу.

Конкурс "Євробачення" пройде в Осло з 25 по 29 травня. Alyosha виступить 27 травня в другому півфіналі під номером 8. Право представляти Україну на "Євробаченні-2010", вона отримала , перемігши на національному відбірковому турі, фінал якого пройшов 20 березня в Києві.

За даними букмекерської контори William Hill, головним претендентом на перемогу в "Євробаченні-2010" є представниця Німеччини 18-річна Лена Мейєр-Ландрут, яка виконає на конкурсі пісню Satellite. У кліпі на цю пісню співачка повністю оголена.

Другий претендент на перемогу, за даними букмекерів, виконавиця з Азербайджану Сафуре з піснею Drip Drop. Її до конкурсу готує переможниця-2004, українська співачка Руслана. Третім йде ізраїльський співак Арель Скаат (композиція Milim).


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1130 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ