Сб, 2024-04-20, 09:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 10 » Анонс. Португалія – Франція. Фінал Євро-2016
08:00
Анонс. Португалія – Франція. Фінал Євро-2016
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

До перемоги залишився лише один крок. Збірні Португалії та Франції зійдуться у Сен-Дені за титул короля Європи.

Португалія – Франція

10 липня, 22:00. Сен-Дені, "Стад де Франс".

Головний арбітр: Марк Клаттенбург (Англія)

Телетрансляція на каналі "Україна", текстова трансляція на сайті "Футбол 24".

Півсотні матчів, які не всім "зайшли" при повному ентузіазмі, і ось – фінал. Сьогодні Європа отримає нового короля, нового законодавця мод на наступні чотири роки. Ним буде нова команда. Чинний чемпіон – Іспанія – вибув ще на стадії 1/8 фіналу.

Очевидним фаворитом дуелі виступає Франція. Команда Дешама перемогла у п’яти матчах цього турніру, лише одного разу зігравши внічию. У французів – збалансований, потужний склад і за іменами, і по факту гри. Особливо виділяється без 5 хвилин найкращий бомбардир Євро-2016 Антуан Грізманн, в якого 6 забитих м’ячів. Це рівно вдвічі більше, ніж у його найближчих переслідувачів – партнерів Пайє і Жиру, а також португальців Роналду та Нані.

Португалія може протиставити геній Кріштіану Роналду. Триразовий володар "Золотого м’яча" не дуже добре розпочав цей чемпіонат, проте у вирішальних стадіях проявив себе якнайкраще. Саме дві результативні дії (гол + пас) лідера "Реала" допомогли "європейським бразильцям" здобути свою найпершу перемогу в основний час – над Уельсом. Так-так, підопічні Фернанду Сантуша лише за крок від фіналу спромоглися на свій найкращий матч і вікторію, яка не викликала зайвих запитань.

Проти Португалії – скромніший кадровий підбір виконавців, чужі стіни і блідий малюнок її гри на цьому чемпіонаті. Її секрет вже охрестили "португальським катеначчо". На користь Рона і Ко – те, що їх не вважають фаворитами. Отже, психологічно буде легше. Французи ж не мають права на поразку. Як би не склався поєдинок, невдачу французька нація переварюватиме дуже довго. І це зайвий раз морально обтяжує "Ле Бльо".

Статистика

Між собою суперники зустрічалися 24 рази. Тут повна перевага збірної Франції. "Півні" здобули перемогу у 18 матчах, лише 5 разів тріумфували португальці. Цікаво, що компромісний підсумок (нічия) був зафіксований лише одного разу. До слова, останні 10 побачень між опонентами неодмінно закінчувалися успіхом Франції.

Кадри

Франція та Португалія підходять до дуелі на "Стад де Франс" у максимально боєздатному стані. З боку команди Дешама навіть натяку немає на травмованих гравців, не кажучи вже про дискваліфікованих. У фіналі тренер зможе розраховувати на повну обойму. Його візаві Фернанду Сантуш хвилюється лише за стан Пепе, в якого певні проблеми зі здоров’ям. Але, скоріш за все, досвідчений центрбек таки зможе взяти участь у матчі. Принаймні, вчора він тренувався разом з усіма.

Слова

Дідьє Дешам, головний тренер Франції: Ми отримали можливість виграти чемпіонат Європи. Коли вам 18, 20 років і ви ще старші, то не треба думати про те, що в майбутньому такі шанси можуть з'явитися знову. Гравці розуміють, що їм дуже пощастило зіграти в фіналі Євро у Парижі.

У Португалії - класна команда, в фіналі вона опинилася невипадково. Її, як і нас, критикували на старті турніру, але вона, як і ми, зіграє в головному матчі. Це досвідчена збірна, яка вміє змінювати гру в залежності від суперника. Вона чудово обороняється, її вінгери відмінно навішують в штрафний майданчик.

Звичайно, португальці роблять ставку на своїх нападників - Роналду і Нані. Наш суперник не застосовує високий пресинг, а намагається швидко контратакувати, використовуючи швидкісні якості форвардів. Не сказав би, що ця команда грає тільки від оборони, вона вправно володіє м'ячем і швидко контратакує.

Фернанду Сантуш, головний тренер Португалії: Наша команда - сплав молодості та досвіду. Юні футболісти дають нам більше нахабства на полі. Досвідчені гравці вже звикли перемагати. Всі разом ми робимо одну справу. І доведемо її до кінця, якщо продовжимо в тому ж дусі.

Франція показала свій клас проти Німеччини. Вони з повагою поставилися до суперника і перемогли, граючи в свій футбол. Навряд чи на матч з нами у французів буде такий же план. Вважаю, вони почнуть агресивно і постараються притиснути нас до воріт. Це матч між двома великими командами. Ми повністю сконцентровані на тому, що робимо. Наша стратегія - знайти шлях до перемоги.

Орієнтовні склади

Португалія: Патрісіу, Седрік, Фонте, Пепе, Геррейро, В. Карвалью, Сілва, Маріу, Санчес, Нані, Роналду

Франція: Льоріс, Санья, Кошельни, Умтіті, Евра, Погба, Матюйді, Сіссоко, Грізманн, Пайє, Жиру

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 962 | Додав: adminA | Теги: Анонс. Португалія – Франція. Фінал
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ