Пт, 2024-04-26, 03:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Березень » 24 » Остаточна заявка збірної України на матч з Францією стала відома
10:30
Остаточна заявка збірної України на матч з Францією стала відома
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Остаточна заявка збірної Україна матч франція Кваліфікація ЧС-2022. Перший тур. 24.03.2021
Франція. Сен-Дені. "Стад-де-Франс"
Франція 21:45 Україна

Арбітр в полі - Тобіас Штіллер (Німеччина); трансляція в Україні – ТК "Україна", "Футбол 1"

З п'яти команд групи напряму на чемпіонат світу виходить лише одна. Тож учасники квінтету D повинні будувати дуже обережні плани, адже конкурувати, серед іншого, доведеться з самим чемпіоном світу – збірною Франції. Туреччина, Ісландія, Данія, Фінляндія показували, що в окремих поєдинках з французами можна боротися вельми успішно, але щоб випередити "триколірних" на довгій дистанції, потрібно розраховувати не лише на власні сили, але й на везіння.

Україні з календарем не надто пощастило – і це вже тривожний дзвіночок. Адже розпочинати цикл доведеться теоретично найважчим матчем у групі – гостьовим проти суперника з першого кошика. З іншого боку, на початку ні на кого не тисне турнірне становище, тож можна грати без обтяжливої турботи за результат. А якщо раптом вдасться зачепитися за очки, то на майбутнє Україна отримає шалений поштовх та віру у власні сили.

Франція

Але мріяти потрібно дуже обережно. Франція – небезпечний та вкрай незручний для України суперник. Хоча, чи доречно взагалі тут вести мову вибірково? Адже "триколірних" ніхто не може називати суперником, проти якого грати легко та весело.

Франція за останніх три роки програла лише чотири поєдинки. Ще перед чемпіонатом світу 2018 була поразка від Колумбії, а вже після тріумфу на Мундіалі "галльські півні" поступилися Нідерландам у Лізі націй, туркам – у кваліфікації чемпіонату Європи, фінам – у товариському поєдинку. Ніякої зміни поколінь чи перебудування у збірній Франції після чемпіонату світу не відбулося: той самий тренер, той самий кістяк команди. Її силу на собі зовсім нещодавно відчула й Україна. Торішні 1:7 залишилися в нашій історії як найбільше побиття української національної команди. А Франція навіть не моргнула. Хоча у її виконанні цей розгром залишається єдиним за останніх дванадцять поєдинків.

Україна

Україні відсипають чимало компліментів, але вони опираються здебільшого на враження від кваліфікації Євро-2020. Бо за увесь минулий рік, коли були товариські поєдинки та матчі Ліги націй, Україна виграла лише дві зустрічі.

Київський успіх з Іспанією мав ефект грому серед ясного неба, Швейцарію у першому матчі Ліги націй перемогли за грою не безапеляційно. Дві поразки від непереконливої нині Німеччини списали на різницю у класі, на виїзді проти Іспанії не було навіть мінімальних шансів через індивідуальні помилки, в контрольному матчі були биті не лише французами, а й поляками. Чимало відповідей на актуальні запитання повинен був дати вирішальний матч Ліги націй проти Швейцарії на виїзді, але він так і не відбувся. Про те, як розгорталися б події на полі, можна тільки гадати, але те, що Україна програла свою боротьбу в кабінетах – це факт. І це також повинно стати уроком.

Це в Україні Павелко та компанія можуть смикати ляльок за ниточки, ведучи свої таємні (і не дуже) ігри. В масштабі ж континенту вже сам Павелко перетворюється на ляльку, з якою граються інші. Жоден юрист світу та жодна промова чиновника з УАФ не репрезентують український футбол ліпше, аніж перемога на футбольному полі. А перемога над чинним чемпіоном світу – й поготів.

Франція – Україна: статистика особистих зустрічей

Україна лише одного разу у своїй історії перемагала Францію. Але той успіх (2:0 у Києві завдяки голам Зозулі та Ярмоленка) був затьмарений виїзним провалом 0:3 та не виходом до фінальної частини чемпіонату світу 2014. У наступному після тієї пріснопам'ятної поразки поєдинку з французами була уже згадувана катастрофа 1:7, тож виходить геть невтішна для України картина: десять пропущених в останніх двох матчах проти збірної Франції.

З трьох нічиїх, добутих у цьому протистоянні, всі три добуті в рамках кваліфікації чемпіонату Європи різних років. І що примітно: рівно половину своїх перемог над Україною, - три з шести, - Франція здобула в товариських поєдинках.

Франція – Україна: орієнтовні склади

У Дідьє Дешама вибір такий широкий, що до заявки не потрапляють такі майстри як Карім Бензема, Набіль Фекір та Маркус Тюрам. В останніх матчах Франція грала з двома нападниками, тож будемо відштовхуватися від цієї схеми як основної.

Мбаппе та Жиру – ідеальне поєднання досвіду і молодості. Антуан Грізманн набрав таку форму, що його гріх залишати поза основою. Середню лінію цементуватимуть Канте, Рабьйо та Погба.

На лівому фланзі захисту у "Реалі" виблискує Ферлан Менді, праворуч Дешам використає Люка Ернандеса. А ось у центрі пару можуть сформувати представники "Барси" та "Реала" Лангле і Варан. Хоча в останніх матчах тренер застосовував й інші варіації за участю Кімпембе та Зума.

Фрація: Льоріс – Ернандес, Кімпембе, Варан, Менді – Рабьйо, Канте, Погба – Грізманн – Жиру, Мбаппе

Андрій Шевченко повіз до Франції одразу п'ятьох голкіперів і лише двох нападників. Але це не означає, що на лінії воріт зіграє більш як одна людина. Бущан, Трубін чи П'ятов? Можна лише гадати. Проблемною виглядає позиція правого захисника. Тимчик давно не грав за "Динамо", Юхим Конопля має мало досвіду, Олександр Караваєв не надто надійний. Ліворуч, ймовірно, Шевченко віддасть перевагу Соболю, тоді в центрі буде пара з донецького "Шахтаря" Кривцов-Матвієнко. Миколенко сьогодні не в тій формі, аби грати проти французів.

Степаненко не вистачатиме у центрі поля. На Шапаренка з Шепелєвим як на руйнівників покладатися небезпечно. Тож напрошується вихід Сергія Сидорчука. Кандидатури Зінченка й Маліновського не обговорюються. Як і попереду – кандидатура Романа Яремчука.

Циганков не зіграє через травму, тож невже Ярмоленко? Але він без практики, тому логічніше очікувати на вихід Марлоса. Тоді ще одне місце в атакувальній лінії дістанеться Олександрові Зубкову.

Україна: Бущан – Караваєв, Кривцов, Матвієнко, Соболь – Сидорчук – Маліновський, Зінченко – Марлос, Зубков – Яремчук

Франція – Україна: прогноз матчу від UA-Football

Головне, не повторити 1:7? Десь у підсвідомості така думка сидить, але налаштовуватися потрібно на ліпше. Зрозуміло, що про перемогу збірної України не йдеться, але хоча б дати бій французам потрібно. Зіграти гідно, аби у двох наступних поєдинках цього збору була впевненість.

Гол на легендарному французькому стадіоні став би добрим подарунком для українських вболівальників. Але як не пропустити від Грізманна, Жиру, Мбаппе? Та ніяк. Ставка на те, що заб'ють обидві, але переможуть господарі з різницею у 2-3 м'ячі. Прогноз – перемога Франції 3:1.

Стала відома остаточна заявка збірної України на матч з Францією

У списку опинилися 23 футболісти.

Збірна України назвала заявку на матч кваліфікації ЧС-2022 проти Франції, повідомляє прес-служба УАФ.

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов, Анатолій Трубін

Захисники: Едуард Соболь, Ілля Забарний, Сергій Кривцов, Олександр Сирота, Юхим Конопля, Богдан Михайличенко, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Руслан Малиновський, Євген Коноплянка, Марлос, Олександр Зубков, Олександр Зінченко, Євген Макаренко, Віктор Коваленко

Нападники: Роман Яремчук, Жуніор Мораес.

Відзначимо, що в заявку не потрапили Дмитро Різник, Андрій Лунін, Олександр Тимчик, Володимир Шепелєв і Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, стартовий матч кваліфікації на ЧС-2022 в Катарі Франція - Україна відбудеться сьогодні, 24 березня в Парижі. Початок зустрічі - о 21:45.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 423 | Додав: adminA | Теги: Франція - Україна, Анонс, прогноз матчу кваліфікації ЧС-2022
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ