Чт, 2024-04-25, 12:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 6 » Аnonymous погрожують нацькувати весь світ на владу України. ВІДЕО
12:01
Аnonymous погрожують нацькувати весь світ на владу України. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українські хакери оголосили про початок співпраці з міжнародною мережею Anonymous, відомою своїми атаками на сайти ФБР, Європарламенту та урядів різних країн.

ТСН вдалося зв'язатися з одним із українських активістів руху. Він, як і тисячі інших, не називає свого імені, змінює голос, а обличчя ховає за маскою Гая Фокса. Вона стала символом Anonymous.

"Ми не захищаємо піратів, ми захищаємо Інтернет. І наша перша мета - це все ж таки запобігти поширенню цензури в Інтернеті", - каже представник Anonymous.

Підстави тривожитися, на їхню думку, є. Нові закони, що їх ухвалюють різні країни – SOPA у США, ACTA в Європі, – перетворюють світ на місце, де кожен крок буде під наглядом, а за нелегальний кліп у плеєрі чи телефоні можна потрапити до в'язниці.

Українська влада виявилася безпорадною перед першою серйозною інтернет-атакою: цього тижня "лягли" сайти президента, уряду, МВС, СБУ, НБУ. Хоча гроші, виділені на інформатизацію, грандіозні – 40 мільярдів гривень. Мережеві атаки на державні ресурси організували кілька сотень хакерів. Утім, Anonymous попереджає владу - спробуйте покарати учасників, і відповідь буде жорсткою.

"Ми офіційно підключимо групу Anonymous, і наші владні ресурси будуть атакувати хакери з усього світу, а не тільки з України", - пообіцяв представник групи.

Зазначимо, що 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.ua і завела справу за порушення прав інтелектуальної власності. За повідомленням МВС, було вилучено 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більш як 6000 терабайт.

На закриття найбільшого українського файлообмінника інтернет-громадськість відреагувала негайно. У той же день через DDoS-атаки перестав працювати офіційний сайт МВС, який урядові фахівці довго не могли "підняти". Пізніше в результаті атак перестали працювати офіційні сайти президента, Верховної Ради, Кабміну, СБУ, Нацбанку, а також Партії регіонів.

Зі змінним успіхом роботу цих сайтів відновили. "Регіонали" відреагували на хакерські атаки скаргами в СБУ і Генпрокуратуру.

Кримінальну справу щодо діяльності веб-ресурсу ЕХ.ua Печерське районне управління міліції незабаром передасть на розслідування до слідчого управління київської міліції, повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ України.

Як повідомив начальник управління зі зв'язків з громадськістю МВС Володимир Поліщук, досудове слідство у цій справі триває, воно є резонансним і перебуває на контролі тимчасового виконувача обов'язків міністра внутрішніх справ.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 911 | Додав: admin | Теги: українські хакери, Anonymous
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ