Вт, 2024-03-19, 06:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 14 » Автомайдан потрапив під шалений тиск: майно активістів арештували
11:31
Автомайдан потрапив під шалений тиск: майно активістів арештували
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Лідери Автомайдану заявляють, що тиск на них з боку правоохоронців посилюється. Про це на брифінгу в Штабі національного спротиву сказали Дмитро Булатов, Сергій Коба, Олексій Гриценко та інші автомайданівці, пише УНІАН.

Зокрема, Булатов зазначив, що так чи інакше зазнали тиску з боку правоохоронців близько 600 учасників Автомайдану.

Причому близько 100 осіб отримали запрошення до міліції та погрози залишитися без водійського посвідчення після вчорашньої поїздки автомайданівців до "Межигір`я".

Також Булатов розповів, що його знову викликають до Головного управління МВС в Києві, незважаючи на те, що раніше йому повідомляли, що київська міліція до нього претензій не має.

Крім того, він додав, що тиск чиниться і на його родину. Зокрема, за словами активіста, правоохоронці переслідували та зупинили автомобіль, в якому їхали його неповнолітні діти з водієм. І, за словами Булатова, лише оперативне прибуття на місце події його друзів з відеокамерами завадило правоохоронцям чинити тиск на членів його сім`ї.

У свою чергу Коба зазначив, що його сьогодні зупинили працівники ДАІ і повідомили, що його рухоме майно перебуває під арештом, не надавши при цьому жодних документів, які б це підтверджували.

В автомайданівця арештували все нерухоме майно

В одного з активістів і лідерів Автомайдану Сергія Коби арештували все рухоме майно. Про це "Українській правді" повідомив інший лідер Автомайдану Сергій Хаджинов.

"Підрозділ ДАІ, який називають у народі підрозділ "Кобра", не пустив його до його ж машини", - повідомив Хаджинов.

"Вони стали біля його автомобіля, сказали, що його автомобіль, як і решта його майна, арештовано за несплату штрафу дворічної давнини", - додав він.

Жодних документів Кобі не вручили.

Як пізніше розповів сам Коба, намагаються накласти арешт на все його рухоме майно.

"Вони наклали арешт на всі мої автомобілі, а саме зараз полюють на мій основний автомобіль, який усі бачили, помаранчевий", - зазначив він.

"Вони сказали, що машину хочуть забрати. Я відповів, що машину віддавати не збираюсь, поки все не виясню, закрив машину, опустив її і пішов. Машина у мене опускається повністю на асфальт. Тому вони просто не змогли б її ніяк евакуювати без пошкоджень", - пояснив Коба.

"Я прийшов через годину, їх вже не було, бо машину евакуювати неможливо. Оскільки їх не було, я сів і поїхав у своїх справах до Києва", - розповів він.

Відповідаючи на запитання про нібито штраф, через який у нього намагалися забрати авто, Коба зазначив, що всі штрафи сплатив кілька місяців тому.

"Два місяці тому, коли я виїжджав за кордон, я сплатив всі штрафи, які мені надала виконавча служба за три роки. Там було кілька тисяч гривень. Квитанції всі вони мають. А зараз вони хочуть мені сказати, що є іще якісь несплачені штрафи", - сказав він.

"Я не можу зрозуміти, як ці штрафи могли залишитись, якщо їм понад рік. Як вони виплили знову, тому ми будемо розбиратися", - сказав він і додав, що жодного листа або жодних запитів від виконавчої служби він не отримував.

Як відомо, Автомайдан організовує поїздки до маєтків представників влади, які покривають свавілля "Беркута", крім того, вони організували вже кілька масових поїздок до "Межигір'я".

Коба також неодноразово ставив даїшників на місце, коли ті намагалися порушити закон.

Нагадаємо, раніше активіст Автомайдану Дмитро Булатов заявив, що більш як тисячу автомайданівців зазнають тиску з боку правоохоронних органів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1788 | Додав: adminA | Теги: майно активістів арештували, автомайдан, шалений тиск
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ