Вт, 2024-03-19, 12:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 18 » Автомайдан відмовляється підкорятися рішенням влади
11:23
Автомайдан відмовляється підкорятися рішенням влади
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Учасники Автомайдану вважають, що ухвалені 16 січня Верховною Радою закони, якщо вони набудуть чинності, не завадять їм проводити свої акції.

Про це ЛIГАБiзнесIнформ повідомив активіст Автомайдану Сергій Хаджинов.

Відповідаючи на запитання, як Автомайдан реагуватиме на ухвалені у четвер, 16 січня, закони, Хаджинов сказав: "Ніяк. Наша діяльність жодним чином не підпадає під ухвалений пакет законів. Можу сказати від себе особисто, не як активіст Автомайдану. Це кардинально нічого взагалі не змінює. У цій країні не діють закони і твориться беззаконня вже давно".

За його словами, норма про те, що в колоні не повинні їхати більше п'яти автомобілів, діяла і раніше.

"Тільки тепер ніби як за це можуть забрати автомобіль, конфіскувати. Але я вважаю, що якщо хоч один випадок такий буде, то це розбурхає народ так, що колона буде ще довшою. Ми - мирні громадяни, які реалізують своє конституційне право на протест. Застосувати Правила дорожнього руху - не їхати колоною більше п'яти машин - в умовах великого міста неможливо. Це правило навпаки, має бути скасовано, бо треба в такому випадку забороняти весільні кортежі, затори і так далі", - сказав він.

На запитання, як Автомайдан відреагує на ще одну заборону - блокування житла - Хаджинов відповів: "Ми ніколи не блокуємо житло. Ми приїжджаємо і висловлюємо свій протест. Це не можна назвати блокуванням".

Нагадаємо, 16 січня більшість у Верховній Раді України 235 голосами у складі ПР, КПУ і частини позафракційних депутатів ухвалила закон, яким встановлюється штраф за здійснення особою, яка керує транспортним засобом, руху в колонах у складі більш ніж 5 транспортних засобів без погодження умов та порядку руху з відповідним підрозділом МВС України, що відповідає за безпеку дорожнього руху, який спричинив створення перешкод для дорожнього руху і т.д.

Подільський райсуд повернув права водія "автомайданівцю"

Подільський районний суд Києва закрив провадження у справі щодо позбавлення водійських прав "автомайданівця" Сергія Діхтярьова.

Про це повідомив народний депутат від фракції "Батьківщина" Павло Петренко, інформує прес-служба партії.

Він також заявив, що Печерський райсуд відправив на доопрацювання протокол ДАІ у справі щодо позбавлення водійських прав учасниці Автомайдану Ольги Коренюк.

За його словами, на всіх засіданнях судів по справах "автомайданівцях" присутні адвокати Штабу національного спротиву і народні депутати.

"Ми закликаємо суддів керуватися законом і підкреслюємо, що у суддів немає жодних реальних підстав відбирати права водія в учасників Автомайдану", - сказав Петренко.

Чотири даївці "накинулися" на Пояркова, щоб виписати штраф

Чотири патрулі ДАІ затримали одного з лідерів Автомайдану Сергія Пояркова біля посольства США.

Співробітники ДАІ звинуватили Пояркова у тому, що у нього є додаткові фари, повідомив "Українській правді" Сергій Поярков.

"Тут під посольством стояли автомобілі ДАІ, вони на нас чекали. Одну людину зупинили за те, що вона була нібито не пристебнута, але її відпустили, а мені сказали, що у мене встановлені додаткові фари", - сказав він.

"Такий пункт в правилах є. За невстановлені заводом-виробником фари. Але цей пункт не застосовується, тому що дуже важко на дорозі встановити, які фари встановлені виробником, а які ні, для цього потрібен експертний висновок", - сказав він.

"А от мені виписали штраф на 300 гривень і протокол про те, що у мене додаткові фари", - зауважив він.

Поярков додав, що раніше жодних протоколів на нього не складали, а за цей тиждень це вже третій чи четвертий штраф. "Ясно, що дана спеціальна команда тролити Автомайдан. Це була спеціальна акція, щоб виписати мені протокол", - зазначив Поярков.

Він також сказав, що для того, щоб оштрафувати його приїхали два підполковники.

"Два підполковники приїжджають для того, щоб забрати додаткові фари. На кожну фару по підполковнику! Це настільки серйозне порушення в масштабах країни! Два підполковники кинули все і врятували країну від двох додаткових фар! Країна врятована. Батьківщино, спи спокійно! Я б їм Героя України дав", - обурився Поярков.

"Ви ж знаєте, що суд виніс рішення про позбавлення мене прав, але я подав апеляцію, тому права у мене", - також повідомив він.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва у четвер, 16 січня, своїм рішенням на півроку позбавив прав водія активіста Автомайдану, художника Сергія Пояркова за ігнорування вимоги ДАІ зупинитися.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1049 | Додав: adminA | Теги: Автомайдан відмовляється підкорятис
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ