Пт, 2024-04-26, 16:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 6 » Банда Дикаєва прибула в Одесу, щоб убити злодія в законі. ВІДЕО
11:22
Банда Дикаєва прибула в Одесу, щоб убити злодія в законі. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Банда Аслана Дикаєва прибула до Одеси з конкретною метою - вбити російського злодія в законі Омара Уфимського. Про це повідомило джерело в МВС, пише "Сегодня".

"Наружка" вела Дикаєва зі спільниками задовго до перестрілки в Кошарах.

"Працівники карного розшуку мали інформацію, що кілери їдуть до Одеси для "виконання" двох замовних вбивств. За деякими даними, однією з жертв кілерів мав стати російський злодій в законі Омар Уфимський - замовлення кілери отримали від його земляків, "кровників". Кілери повинні були організувати ліквідацію злодія під час його екстрадиції до Росії - вистрілити в нього в аеропорту. У цих планах немає нічого неймовірного, досить пригадати вбивство в 2007 році прямо у дворі Святошинського райсуду російського підприємця Максима Курочкіна", - стверджує правоохоронець.

В одеському СІЗО справді сидить Омар Уфимський. У 2009 році кримінального авторитета зі "свитою" затримали в Одесі. У нього в кишені знайшли пістолет Steyr Mod 1909 з 4 патронами. У 2010 році Приморський райсуд випустив його з в'язниці "за станом здоров'я". Однак у травні Омара знову затримали в Києві і посадили за ґрати. У вересні 2011-го було вирішено вислати Омара в Росію - у місцевих правоохоронців є підозри в його причетності до вбивств.

Крім Омара, за словами джерела, в Одесі у кілерів була ще одна "ціль" - місцевий кримінальний авторитет О., який контролює частину терміналів Одеського порту і якого також "замовили" з Москви.

"В Одесі нині відбувається переділ власності, і перетинаються інтереси як російських, так і українських підприємців, близьких до кримінального світу. А банда Дикаєва якраз спеціалізувалася на замовних вбивствах бізнесменів", - говорить співробітник МВС.

Крім цієї інформації, у міліції опрацьовують версію і про причетність Дикаєва до вбивства в січні 2010 року одеського підприємця Олександра Коробчинського. Однак про це джерело згадало лише мимохідь, мовляв, поки що для підтвердження цієї версії бракує доказів.

Як повідомлялося, в ніч проти 30 вересня в Одеській області під час спецоперації із затримання громадянина РФ Аслана Дикаєва, який розшукувався за скоєння вбивства, у перестрілці зі злочинцями загинули двоє міліціонерів, ще четверо поранені. Загалом у спецоперації брали участь 12 правоохоронців.

1 жовтня у центрі Одеси бійці спецпідрозділів блокували приватний будинок, в якому перебували вбивці. Близько двох сотень співробітників міліції оточили територію і запропонували кілерам здатися. Проте злочинці ніяк на це не прореагували, і правоохоронці почали штурм. В результаті штурму двох злочинців було вбито, одному вдалося втекти.

Інформація про кількість жертв у спецоперації зі знешкодження бойовиків в Одесі різниться. У МВС стверджують про 2 жертви. Інші джерела подають інформацію про 4 жертви.

Коментуючи ситуацію в Одесі, міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов пояснив, що міліція погано спрацювала, "оскільки по крихтах збирали те озброєння, яке необхідне для проведення спецоперації". Адже коли в 2005 році змінилось керівництво, в підрозділі "Беркут" були ліквідовані штурмові підрозділи і вилучена вся серйозна зброя.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1042 | Додав: admin | Теги: Аслан Дикаєв
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ