Пт, 2024-04-26, 07:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 25 » Банда з мечами порубала компанію молоді на Дніпропетровщині
12:01
Банда з мечами порубала компанію молоді на Дніпропетровщині
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

На Дніпропетровщині стався жахливий напад на компанію з двох хлопців і трьох дівчат, які відпочивали біля річки Самари в околицях Новомосковська, пише "Сегодня".

Ближче до ночі з криком "Лягай!" на них напали троє невідомих, озброєних предметами, схожими на мечі. Нападники, які були в масках, почали розмахувати мечами, завдаючи відпочивальникам ударів.

Двом дівчатам - 23-річній Ганні і 16-річній Ірині - вдалося втекти і сховатися в лісі. А 22-річну Дарину - з множинними порізами, переломом руки у двох місцях, пробитою головою відвезли в реанімацію. Ще один потерпілий - 22-річний Олексій - з прорубаної ключицею і роздробленою лопаткою доставлений в травматологію центральної лікарні Новомосковська.

Найбільше постраждав 23-річний Олександр - з порізами кінцівок, відрубаним пальцем на руці його привезли в 16-ту міськлікарню Дніпропетровська. "Наразі його стан стабільний, але попереду - низка операцій", - повідомили в травматології міськлікарні №16.

Одна з потерпілих Дарина розповіла страшні подробиці інциденту. "Раптово з кущів у нас полетіли петарди і одразу ж вискочили ці люди. На мене накинувся чоловік, у якого на голові була залізна каска, у правій руці він тримав меч, а в лівій щит. Він кричав: "Забирайся звідси! Це наша територія!". Потім ударив мене кілька разів мечем по голові. Цей хлопець міг у будь-який момент відрубати мені голову, але йому наче подобалося наді мною знущатися", - крізь сльози розповіла Дарина.

Вона також додала, що все закінчилося раптово, садисти включили ліхтарики й пішли вглиб лісопосадки. Тоді дівчина зібралася з силами, піднялася й побігла до виходу з парку.

А 16-річна Ірина досі в шоковому стані, їй довелося три години ховатися від банди в лісі. "Пам'ятаю, Олексій крикнув: "Дівчата, біжіть". І ми з Анею помчали в бік лісу. Потім Аня сказала мені сидіти тихо, а сама побігла на підмогу хлопцям", - розповідає Ірина і додає, що через деякий час лиходії з ліхтариками шукали її по лісу. "Мені пощастило, що у третього хлопця, який підійшов дуже близько до мене, не було ліхтаря", - розповіла Ірина.

В облУВС повідомили, що в міліцію надійшла заява від потерпілих, які отримали тяжкі тілесні ушкодження. "За фактом порушено кримінальну справу, ведемо пошук злочинців", - заявив начальник прес-служби Олексій Щербатов.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1157 | Додав: abel | Теги: Дніпропетровщина, банда з мечами порубала компанію мо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ