Пт, 2024-04-26, 15:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 27 » "Барселона" - 4-кратний володар Суперкубка УЄФА. "Порту" не зміг нічого протиставити каталонцям. ВІДЕО
11:46
"Барселона" - 4-кратний володар Суперкубка УЄФА. "Порту" не зміг нічого протиставити каталонцям. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Каталонський клуб здобув черговий міжнародний трофей завдяки голам Ліонеля Мессі та Цеска Фабрегаса.

"Барселона" - "Порту" 2:0

Голи Ліонеля Мессі, котрий вчора отримав нагороду УЄФА найкращому футболісту Європи-2010/11, та Цеска Фабрегаса принесли "Барселоні" черговий міжнародний трофей - Суперкубок УЄФА.

Команди розпочали гру весело й розкуто, неначе на них не надто й тиснула відповідальність за результат. Причому на початку активнішими були футболісти "Порту", котрі впродовж перших 15 хвилин організували щонайменше три дуже непогані атаки. Двічі їх завершував Халк (одного разу зі штрафного), здалеку класно вистрілив Жоау Моутінью, але Віктор Вальдес перевів м'яч на кутовий.

Незвично було спостерігати за "Барселоною", що діяла на контратаках. Для каталонців, вочевидь, це також було некомфортно, тож з часом вони все більше і більше нав'язували суперникам свою гру. Зрештою, на кінець першого тайму перевага "Барси" у володінні м'ячем сягла 67%, вилившись і в забитий гол.

До гола Ліонеля Мессі у складі чинних переможців Ліги чемпіонів УЄФА могли відзначитись Педро та Хаві, однак обидва їхні удари пройшли вище воріт (щоправда, в другому випадку вступив у гру кіпер португальців Елтон). Але він був безсилий, коли аргентинець вискочив з ним віч-на-віч, отримавши пас... від півзахисника "Порту" Фредді Гуаріна. Слід відзначити, що Мессі аж із третьої спроби відзначився у матчах за Суперкубок УЄФА.

Старт другої половини поєдинку також залишився за "драконами", і цей нетривалий відрізок їхньої переваги завершився перспективним моментом Моутінью. Далі синьо-гранатові знову прокинулись, додали газу й уже Давід Вілья змарнував не найгіршу нагоду. Невдовзі свій черговий шанс втратив Педро, невдало обробивши м'яча при виході один на один із Елтоном.

Підопічні Хосепа Гвардіоли спокійно контролювали ситуацію на полі, а їхні суперники все більше втрачали холоднокровність. Зрештою, на 86-й хвилині португальці залишились у меншості, коли Роланду збив Мессі та отримав другу жовту картку. Супер-Лео швидко знайшов чим покарати кривдників, віддавши фантастичний гольовий пас на Цеска Фабрегаса. Новачок "Барси", який незадовго до того вийшов на заміну, теж зіграв у епізоді вище всіляких похвал - 2:0.

Майже одразу команда Вітора Перейри втратила ще одного бійця - Гуарін грубо сфолив на Андресі Інієсті й побачив перед собою червоне світло. Це остаточно знищило і без того примарні надії "Порту", а "Барселона" довела справу до кінця і знову почала свій новий сезон на міжнародній арені з гучного тріумфу.


szólj hozzá: Barcelona 1-0 FC Porto

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1132 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ