Пт, 2024-04-26, 01:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 28 » Берлусконі знову впіймали на перелюбстві: цього разу з юною марокканкою
16:12
Берлусконі знову впіймали на перелюбстві: цього разу з юною марокканкою
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

  Прем'єр-міністр Італії 74-річний Cильвіо Берлусконі знову опинився втягнутий в секс-скандал. Цього разу 18-річна модель родом з Марокко, яка незаконно перебуває на території Італії, заявила, що політик заплатив їй за проведену разом ніч, передає NEWSru.com.

Дівчина, відома тільки по імені Рубі, приїхала до Італії, щоб стати моделлю або телеведучою. Щоб якось пробитися в цей бізнес, вона, за її словами, ходила протягом минулого року і нинішньої весни на приватні вечірки, які Сильвіо Берлусконі влаштовував в своєму будинку. Вона входила до групи моделей і актрис, яких нібито знайомив з прем'єр-міністром відомий агент у світі шоу-бізнесу Леле Мора. Втім, сам глава уряду всіляко заперечує свою причетність до подібних подій.

Історія зі скандальними визнаннями Рубі почалася ще в травні. Після того як її сусідка, з якою вона знімала кімнату в Мілані, вигнала її з будинку, дівчина опинилася на вулиці і була затримана поліцією. Тоді з'ясувалося, що у неї немає дозволу на проживання в Італії. У цей момент юна модель вирішила вдатися до головного аргументу, розповівши про інтимні зв'язки з самим прем'єр-міністром.

Прокуратура завела за цим фактом справу, проте офіційного розслідування не почала. Проституція як така не заборонена в Італії, проте для цього дівчина повинна бути обов'язково повнолітньою (старшою за 18 років). Тим часом підкреслюється, що Берлусконі не проходить у цій справі як підозрюваний. Поки слідчі намагаються отримати від юної моделі чітких свідчень. Офіційні особи відзначають, що її слова містять багато суперечливої інформації, а від деяких свідчень вона зовсім відмовилася.

Члени партії Берлусконі вже заявили, що це надумана історія, за допомогою якої конкуренти прем'єра намагаються дискредитувати його перед виборами. Варто відзначити, що зараз рівень популярності прем'єра як ніколи низький - його підтримує мінімальна кількість населення за весь період його перебування при владі з часу переобрання в 2008 році.

Секс-скандали, в яких замішаний немолодий політик, повторюються з дивовижною регулярністю. Так, у серпні із заявою в прокуратуру Рима звернулася 38-річна "співробітниця" служби ескорту, Марія Тереза Де Ніколо, відома як "Террі". Жінка розповіла, що в 2009 році вона і дві її "колеги" протягом деякого часу знаходилися в одному ліжку з прем'єром, займаючись груповим сексом.

Це сталося на одній з вечірок в будинку Берлусконі. Там були присутні всього 15 дівчат, трьом з них прем'єр дав зрозуміти, що хоче залишитися з ними наодинці. Вранці Берлусконі дав Тері 1000 євро і подарував коштовність.

Берлусконі підозрюють також у зв'язках з елітною повією Патрісією Д'Аддаріо на віллі Граціолі. У липні 2009 року на сайті видання L'espresso був опублікований аудіозапис інтимного побачення Патрісії і Берлусконі. Дещо пізніше Д'Аддаріо заявила, що після проведеної разом ночі Берлусокні погрожував їй і її дочці. Про цей епізод, а також про обшук в її квартирі і спробі вбивства на шосе розповідається в мемуарах Д'Аддаріо "Gradisca, Presidente". В даний час Д'Аддаріо готується до зйомок фільму "Ескорт", де буде показано відвідини вілли Берлусконі 30 молодими жінками, що отримали за цей візит плату, - грошима і коштовностями.

У зв'язку зі скандальними повідомленнями Патрісії Д'Аддаріо італійська прокуратура наприкінці червня почала розслідування, опитавши 19 жінок "за викликом" і ймовірного сутенера Джанпаоло Тарантіні. Тим часом ще в травні дружина Берлусконі - Вероніка Ларіо, що прожила з ним 19 років, подала позов про розлучення, але потім передумала.

Сам Берлусконі заявляв, що ніколи не платив повіям за секс і намагався віджартуватись, заявивши: "Навколо так багато красивих жінок, а я не святий".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 969 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ