Сб, 2024-04-20, 09:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 28 » Без вільних Тимошенко та Луценка євроасоціаціі не буде
10:58
Без вільних Тимошенко та Луценка євроасоціаціі не буде
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Європейський Союз не підпише з Україною Угоду про асоціацію, поки екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко і екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко будуть сидіти у в'язниці, повідомляє УНІАН.

Про це на брифінгу в Харкові заявив екс-міністр закордонних справ України, народний депутат Борис Тарасюк. "Слід сказати, що весь демократичний світ стоїть на боці Юлії Тимошенко, і сьогодні Європейський Союз виробив три умови, за яких він готовий підписати Угоду про асоціацію з Україною. Так от, одна з перших умов - це свобода Юлії Тимошенко і Юрія Луценка", - сказав Тарасюк.

Він додав, що через лідерів Об'єднаної опозиції привітання Тимошенко з днем ​​народження у вівторок, 27 листопада, передали Президент Грузії Михайло Саакашвілі, а також ряд іноземних дипломатів. "До обіду Арсеній Петрович Яценюк провів конференцію за участю Президента Грузії Саакашвілі, і Президент Грузії попросив передати привітання Юлії Тимошенко з днем ​​народження. Багато послів, з якими я сьогодні спілкувався в Києві на цій конференції, попросили передати їй, знаючи, що ми їдемо у Харків, привітання", - повідомив Тарасюк.

Як відомо, 27 листопада Юлії Тимошенко виповнилось 52 роки.Це другий день народження, який екс-прем'єр і лідер Об'єднаної опозиції відзначає, перебуваючи у тюремному ув'язненні.

Нагадаємо, в 2012 році вперше за 15 років у зв'язку з парламентськими виборами саміт Україна-ЄС не відбудеться. Перший віце-прем'єр України Валерій Хорошковський запевняє, що захід пройде в лютому 2013 року.

У свою чергу, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський заявив, що Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом буде підписано через декілька місяців.

Як повідомлялося, Депутати Європарламенту та Високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Кетрін Ештон проведуть дебати і ухвалять резолюцію по Україні 13 грудня.

Політолог: для населення Європи Янукович - "зашкваренний"

Президент Віктор Янукович програв повністю інформаційний поєдинок з опозицією на заході. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов, говорячи про увагу європейських політиків до справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко. "Наша влада дуже товстошкіра. Це така характерна риса донецького стилю політики - "ми ні на що не реагуємо". Але люди, які демонструють таку свою непохитність і товстошкірість, це роблять до тих пір, поки по їх спинах добре не пройдуться палицею. А далі вони ламаються, починають плакати, "пускають нюні". Саме тому товстошкірість нашої влади більш на показ. Це така гра у жорсткість, суворість", - переконаний експерт. У той же час, політолог підкреслив, що на відміну від України, західні політики дуже чутливо ставляться до громадської думки.

"Ніколи на заході жоден політик не стане грати проти громадської думки, що побутує. А з подачі нашої влади Тимошенко вже перетворилася в якийсь символ опору. І без всякого сумніву, в очах західного політикуму вона є політичним в'язнем. І це погана новина для нашої влади, тому що, фактично, інформаційний поєдинок з опозицією на території західних медіа вона програла вщент", - підкреслив Золотарьов. Янукович, на його думку вже має відчути, що жоден європейський політик вже не хоче подавати йому руку. "У цій ситуації, Янукович, якщо повернутися до тієї лексики, яка добре йому знайома, в західній громадській думці є "зашкваренним" і він добре повинен знати, що це означає. Це людина, якій не можна подавати руки, тому що якщо це станеться, то це призведе до того, що людина, яка це зробила, втратить повагу серед політиків, втратить рейтинги. Саме тому, напевно, Януковичу тільки і залишається в цій ситуації зустрічатися з арабськими шейхами, або десь на східних територіях", - підкреслив він.

Як повідомлялося, президент Янукович дійсно з 25 по 28 листопада з офіційний візитом відвідав Об'єднані Арабські Емірати і державу Катар.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: Тимошенко, Луценка евроассоціаціі не буде
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ