Чт, 2024-04-25, 17:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Bloomberg - у США включених до «кремлівського звіту» російських олігархів додатково перевіряють
17:51
Bloomberg - у США включених до «кремлівського звіту» російських олігархів додатково перевіряють
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Російські олігархи, включені до оприлюдненої 29 січня доповіді міністерства фінансів США, починають стикатися з додатковими перевірками деяких фінансових транзакцій, пише 6 лютого американське ділове видання Bloomberg.

«Один із заможних росіян на умовах анонімності сказав, що він стурбований тим, що очікуване у найближчі кілька місяців укладення угод із іноземними партнерами може не відбутися. Інший сказав, що його репутація зазнала суттєвих втрат унаслідок публікації міністерством фінансів минулого тижня звіту перед Конгресом, присвяченого 210 російським мільярдерам та провідним урядовцям», – ідеться в повідомленні.

«Хоча деякі російські бізнесмени розпочали застережні заходи в серпні… оприлюднення імен спонукало деякі банки посилити нагляд за їхніми операціями», – додає Bloomberg, посилаючись на думку чотирьох людей, обізнаних зі справою.

Міністр фінансів США Стівен Мнучин після оприлюднення «кремлівського звіту» заявив, що частина людей із цього списку згодом опиниться під санкціями. «Будуть санкції, які випливають із цього звіту», – сказав Мнучин на засіданні Сенату на наступний день після того, як список був оприлюднений.

Міністерство фінансів США видало 29 січня очікуваний документ із потенційними об’єктами можливих майбутніх санкцій США проти росіян, які мають тісні контакти з президентом Росії Володимиром Путіним. Цей список раніше назвали у пресі «Кремлівським звітом». Він, зокрема, включає 114 високопосадовців Росії та 96 «олігархів» у відкритій частині звіту і ще не відому кількість у засекреченій.

Звіт був представлений Конгресові США, як того вимагає закон «Про протидію супротивникам Америки з допомогою санкцій» (CAATSA). Серед фігурантів «списку олігархів» є російські бізнесмени Алішер Усманов, Роман Абрамович, Сулейман Керімов, засновник «Лабораторії Касперського» Євген Касперський, Петро Авен і Володимир Потанін, Аркадій і Борис Ротенберги, Геннадій Тимченко та Олег Тіньков.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 716 | Додав: adminA | Теги: «кремлівський звіт», Bloomberg, російські олігархи, США
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ