Пт, 2024-04-26, 01:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 6 » BMW представила хетчбек першої серії нового покоління
16:26
BMW представила хетчбек першої серії нового покоління
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компанія BMW представила хетчбек першої серії нового покоління. Поки що доступні лише фотографії і технічні характеристики, але вже в липні має відбутися їздова презентація "одиниці", пишуть "Автоновости".

Спершу варто сказати, що нова BMW 1-ї серії стала одразу на 85 мм довшою за свою попередницю, збільшилася і колісна база (+30 мм), що гарантує достатньо просторий салон. Більшим стане і багажник, обсяг якого становить 360 л. Це більше, ніж у таких хітів класу, як, скажімо, Peugeot 308 або Volkswagen Golf. А якщо скласти задні крісла, то мова йтиме вже про 1200 л - теж непоганий показник для сегменту "С".

Тепер що стосується двигунів. Для економних європейців BMW пропонуватиме три дизельні "одиниці" з мотором однакового об'єму - 2,0 л. Видавати він буде 116 к.с. (BMW 116d), 143 к.с. (BMW 118d) або 184 к.с. (BMW 120d). Нас же більше цікавлять бензинові мотори, які будуть дуже цікавими. Базовим стане агрегат об'ємом 1,6 л з турбіною, який доступний у версіях 136 к.с. і 170 к.с. (це трохи модернізований агрегат від Mini).

Поки це всі відомі мотори, але трохи пізніше, напевно, з'являться бензинові версії з потужнішими двигунами об'ємом 2,0 і 3,0 л, а також економічна модель з трициліндровим агрегатом.

Хоча нинішні двигуни важко назвати ненажерливими - наприклад, "одиниця" з 136-сильним бензиновим мотором витрачатиме на кожну "сотню" в змішаному циклі лише 5,5 л палива на 100 км. У парі з двигунами працюватиме 6-ступінчаста "механіка", або "автомат", у якого буде аж вісім ступенів.

Отримає BMW 1-ї серії і фірмову баварську систему iDrive. Правда, не в базовій комплектації - вона буде в списку опцій. Серед інших "наворотів" можна згадати появу "розумного паркувальника", камеру заднього огляду, систему стеження за дорожньою розміткою і можливість виходу в Інтернет для спілкування в улюблених соціальних мережах.

Слід зазначити, що BMW готується представити наступного року спортивний кросовер X3 M, який за швидкістю значно перевершить усі "паркетники", що випускаються нині. За інформацією, отриманою британським журналом Car, новинка отримає дуже незвичайний двигун з трьома турбінами.

Якщо вірити англійцям, нова 3,2-літрова "шістка" буде оснащена двома традиційними нагнітачами і одним електричним. За їхньою допомогою потужність мотора досягне 450 к.с.

Отримати уявлення про зовнішність майбутнього швидкісного кросовера можна вже тепер. BMW показала обважування "M package", яке можна замовити для будь-яких версій X3.

Головним конкурентом новинки стане Audi Q5 RS, який також ще офіційно не представлений. Прем'єру можна очікувати на Франкфуртському автосалоні у вересні. Поки ж найпотужнішими "паркетниками" в класі є Infiniti EX37 (330 к.с.) і BMW X3 35i (306 к.с.).

Слід зазначити, що, хоча "німець" програє у потужності, динамічні показники в нього кращі: розгін до 100 км/год - 5,7 с проти 6,4 с у "японця".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 982 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ