Чт, 2024-04-25, 16:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 23 » BMW виривається в лідери, а Toyota опускається на друге місце - найдорожчі автомобільні бренди світу
12:15
BMW виривається в лідери, а Toyota опускається на друге місце - найдорожчі автомобільні бренди світу
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Британська дослідницька компанія Millward Brown Optimor оприлюднила черговий рейтинг найдорожчих світових брендів, який складається з 100 марок різних галузей і оновлюється щороку. Серед автомобільних брендів на перше місце вийшов BMW, обігнавши Toyota.

Зазначимо, що найдорожчим брендом з Топ-100 в 2012 році став Apple, який лідирує в рейтингу BrandZ вже не перший рік. Вартість "яблучної" марки оцінюється в 182,95 млрд дол.

З автомобільних брендів на перше місце вирвався баварський BMW, який оцінюється в 24,62 млрд дол, що на 10% більше, ніж торік. В загальному рейтингу Топ-100 компанія посіла 23-тє місце, тоді як минулого року була на сім пунктів нижче. Японський бренд Toyota, який лідирував торік, опустився з 27-го на 28-ме місце. Вартість бренду становила 21,77 млрд дол, що на 10% нижче, ніж рік тому. Замикає трійку лідерів Mercedes-Benz (16,11 млрд дол, +5%). У Топ-100 "Мерседес" посів 46-те місце, що на 4 позиції вище, передає "Газета.ua".

Далі йде Honda з вартістю в 12,64 млрд дол, що на 11% нижче, ніж минулого року. У загальному рейтингу "Хонда" стоїть на 65-му місці, що на 9 позицій нижче, ніж роком раніше. На п'ятому місці серед автобрендів розташувався Nissan - 9,85 млрд дол (-2%). У загальному рейтингу японський бренд посів 81-ше місце, піднявшись на 7 позицій.

Останнім з автобрендів в Топ-100 став німецький Volkswagen, який розташувався на 96-му місці із вартістю 8,51 млрд дол, що на 15% більше, ніж торік. Прикметно, що в 2011 році цієї компанії в Топ-100 зовсім не було.

Агентство Automotive News називає ще чотири марки, котрі завершують "десятку" найдорожчих автомобільних брендів у світі, але в Топ-100 не пройшли. Зокрема, після Volkswagen йде Ford - 7 млрд дол, що на 5% більше, ніж роком раніше. За ним йде Audi з вартістю в 4,7 млрд дол. Цей бренд можна сміливо називати лідером з приросту - компанії вдалося підняти показник на 23%. Вперше в рейтингу з'явився корейський Hyundai, оцінений у 3,6 млрд дол. І замикає Топ-10 японський преміум-клас - Lexus (3,4 млрд дол, що на 7% більше, ніж роком раніше).


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 977 | Додав: adminA | Теги: лідери, BMW, автомобільні бренди світу, toyota, друге місце
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ