Пт, 2024-04-26, 10:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 24 » Бойовики провели потужний обстріл Красногорівки. ВІДЕО
20:23
Бойовики провели потужний обстріл Красногорівки. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих серед військовослужбовців Збройних сил України немає, однак двоє військових зазнали поранень, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, двоє - отримали поранення", - сказав він на брифінгу у вівторок в Києві.

Спікер Міноборони України повідомив, що на луганському напрямку за минулу добу скоєно 19 ворожих обстрілів, з них 8 було із застосуванням гармат і мінометів. За словами Мотузяника, відновилися активні бойові дії в Попаснянському районі, де епіцентром ворожих обстрілів у понеділок були українські позиції поблизу Троїцького. Вдень там бандформування вчинили низку збройних провокацій, а після 9-ї вечора почали масований артилерійський і мінометний обстріл у районі Троїцького.

"Майже без перерв до півночі тривали місцеві обстріли, протягом яких сили окупанта випустили понад 50 артилерійських снарядів. Паралельно з цим противник використовував міномети і гранатомети. Наші захисники надійно тримають оборону, відкриваючи вогонь. Паралельно з 8-ї до 11-ї і ввечері бойовики, використовуючи гранатомети різних систем і стрілецьку зброю, обстрілювали сили АТО в Станиці Луганській. Також двічі сили окупанта порушили режим тиші на північ від Бахмутської траси - поблизу Кримського", - розповів він.

За словами спікера Міноборони, на Донецькому напрямку в понеділок режим тиші зберігався до обіду. Всього ж за добу сталося 6 ворожих обстрілів, 2 з яких - із застосуванням мінометів.

Так, з 14.00 бойовики почали активно обстрілювати українські позиції в Авдіївській промзоні. Поряд з легким озброєнням ворог застосовував міномети. Після п'яти годин перестрілок обстріли припинилися.

Також неспокійно було на Світлодарській дузі, де сили бойовиків протягом трьох годин відкривали вогонь в бік українських позицій.

В районі Донецького аеропорту зафіксовано дві ворожі провокації, одна з яких - із застосуванням снайперської зброї. Також одноразово режим припинення вогню противник порушив на північ від Горлівки.

На Маріупольському напрямку районами основних бойових дій були рубежі оборони поблизу Красногорівки і східні підступи до Маріуполя. "Так, в Красногорівці російсько-окупаційні війська поводилися вкрай агресивно, вчинивши один з наймасштабніших мінометних обстрілів останніх місяців на цій ділянці фронту - за неповні три години бойовики з боку Старомихайлівки випустили по наших позиціях більш як 80 мін різних калібрів", - розповів Мотузяник.

На лінії фронту від Павлополя до Широкиного перестрілки тривали протягом усього звітного періоду. При цьому важке озброєння - міномети - противник застосовував тільки на крайньому півдні і тільки в темний час доби.

У Новотроїцькому другий день поспіль активним був снайпер противника.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку також відбулося 26 ворожих обстрілів, п'ята частина яких - з мінометів", - підсумував спікер Міноборони України.

Зазначимо, за минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців, двоє бійців ЗСУ зазнали поранень. Про це сьогодні зранку, 24 січня, повідомляє прес-центр штабу АТО. Російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції на всіх напрямках з важкого озброєння.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1405 | Додав: adminA | Теги: бойовики, потужний обстріл Красногорівки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ