Ср, 2024-04-24, 01:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Квітень » 27 » Босоніжки – зручні, стильні та звабливі
14:47
Босоніжки – зручні, стильні та звабливі
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

босоніжки Коли мова заходить про вибір літнього взуття, багато панянок надають перевагу максимально відкритим та зносостійким моделям. Якщо вам до душі почуття свободи та зручності, рекомендуємо для спекотної погоди купити шльопанці. Високоякісні і зручні «шльопки» можна носити на вулиці і вдома, поєднуючи зі своїм улюбленим одягом.

Купуємо зручно та безпечно

Переваги придбання обновок онлайн оцінили немало жінок різного віку, роду занять і вподобань. Зайняті та активні представниці прекрасної статі часто не можуть собі дозволити проводити зайвий час у магазинах, шукаючи омріяне взуття. Інша справа — покупки в онлайн форматі. Зробити там замовлення можна коли завгодно: в обід чи опівночі, у вільні офісні хвилини чи у вихідний день. Відомий інтернет-магазин Касандра приємно здивує вас різноманіттям асортименту та високою якістю товару.

Шльопанці чи інше взуття для будь-якого сезону тут представлене у широкій палітрі відтінків. Хтось знайде свою улюблену чорну модель, яка гармонійно поєднується з будь-яким кольором одягу. Іншим жінкам сподобаються білі, блакитні чи бірюзові шльопанці.

Поряд зі звичними матеріалами тут можна знайти актуальні тренди. Взуття з нубука, наприклад, набуває все більшої популярності серед українських жінок. Літні моделі з цього матеріалу на ногах майже не відчуваються, але виглядають вишукано. Замовити взуттєві обновки на сайті завжди і просто.

Історія: від древнього Єгипту до сучасної України

Прабатьками сучасних шльопанців були сандалі. Вони вважаються найдревнішим видом взуття. Їх носили єгиптяни, древні римляни та греки. То були підошви без підборів з перетинками спереду, шнурками. Роки і сторіччя змінювали вигляд цього виду взуття. Наприклад, на старих єгипетських фресках є зображення прототипу в’єтнамок. Вони були дуже популярні у часи СРСР. Саме з В‘єтнаму (який з Союзом єднало тісне співробітництво), постачали гумові шльопки з перетинкою між пальцями. Пізніше цей вид літнього взуття стали виробляти у місті Сланець, на заводі. Назву міста-виробника позначали на підошві. Тому шльопанці з перетинкою стали називати сланцями.

А ось пантолети є різновидом сандалів без задників. Їх виготовляють зі шкіри та текстилю. Це взуття так званого пляжно-міського типу, яке поєднують з мінімалістичним одягом або купальниками. Пантолети полюбляють туристи і відпочивальники.

Головною функцією для взуття у спекотну пору року є забезпечення дихання шкіри і максимальної зручності ходи. Стильні шльопанці вітчизняного виробництва цілком відповідають цим вимогам. Варто лише обрати свою «ідеальну» пару. Щоб не лише ніжки, а і душа раділа обновці.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 591 | Додав: admin | Теги: купити, босоніжки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ