Чт, 2024-04-18, 14:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 15 » Брати Клички заявили, що битимуться за останній пояс-WBA
13:52
Брати Клички заявили, що битимуться за останній пояс-WBA
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко заявив, що вони з братом не підуть з боксу доти, доки не завоюють останній чемпіонський пояс, якого у них ще немає, - WBA. При цьому Володимир вважає, що Девід Хей, який і володіє на даний момент цим титулом, також не завершить своєї кар'єри, поки не зустрітися з ними.

"Ми з братом завжди говорили, що прагнемо завоювати всі чотири головні пояси в суперважкій вазі, тим самим створивши спортивну історію. Три пояси ми вже маємо і ще один залишився у Девіда Хея. Отже, або він буде битися з одним з нас, або піде з боксу, і ми битимемося з кимось іншим. Але ні Віталій, ні я не будемо навіть думати про відхід, поки не здобудемо всіх чотирьох поясів", - заявив Володимир в інтерв'ю SportsVibe.

Також Кличко-молодший заявив, що сумнівається в тому, що Хей закінчить спортивну кар'єру в жовтні, як обіцяв, а також у тому, що до цього часу його бій з Хеєм відбудеться.

"Я зустрінуся з Чісорою і потім, можливо, з Адамеком, так що малоймовірно, що наш з ним бій може відбутися раніше кінця цього року. І я підозрюю, що незважаючи на всі слова Хея про відхід з боксу, він зможе дозволити собі залишити спорт, перш ніж зустрінеться зі мною.

"Чому я кажу це? Не хоче ж Хей увійти в історію своїм поєдинком проти Одлі Харрісона? Це були найбільш захопливі три раунди в історії боксу, чи не так? Якщо Хей хоче піти у відставку саме так, то він зрадить своїх шанувальників, і його спадщину буде втрачено, якщо він не зустрінеться зі мною", - заявив Володимир Кличко.

Нагадаємо, Володимир і Девід Хей попередньо домовилися про очний поєдинок на 2 липня. Але Хею не сподобалося те, що українець домовився також і з Дереком Чісорою про поєдинок на 30 квітня, нібито таким чином Володимир ухиляється від бою з ним, позаяк двох місяців для підготовки до поєдинку проти нього для Кличка буде замало.

У свою чергу Хей запланував свій наступний поєдинок на 21 травня, що робить неможливим його бій з Кличком 2 липня.

Враховуючи, що на підготовку до поєдинків зазвичай йде близько двох місяців, і те, що в жовтні Хей закінчує свою кар'єру, а у вересні Володимир б'ється з Адамеком, то у Хея і Кличка-молодшого просто не залишається часу для цього бою, який з нетерпінням чекають мільйони вболівальників по всьому світу.

Але не все втрачено і є ще варіанти: з Адамеком, у якого підписаний контракт на бій у вересні з одним з братів Кличків, а не конкретно з кимось із них, може зустрітися і Віталій, або ж Хей почекає з відходом з боксу пару місяців, щоб провести з Володимиром поєдинок приблизно в грудні цього року.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 888 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ