Пт, 2024-04-19, 22:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Вересень » 28 » Британське Міноборони, щоб покрити дефіцит бюджету, розпродає годинник "колег" Джеймса Бонда
10:15
Британське Міноборони, щоб покрити дефіцит бюджету, розпродає годинник "колег" Джеймса Бонда
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Британське Міністерство оборони, щоб покрити дефіцит бюджету, розпродає за вигідними цінами частину свого майна, включаючи дорогі годинники, що призначалися для секретних агентів - "колег" супершпигуна Джеймса Бонда.

У той же час, якщо вам потрібен ремонт швейцарських годинників в Україні, тоді зверніть увагу, що допоможе вам в цьому спеціалізований портал ukraine.deka.dn.ua.

У свою чергу саме цей лот (годинники шпигунів — примітка редактора сайта http://holosua.com/) привернув найбільшу увагу як потенційних покупців, так і британських ЗМІ, незважаючи на те, що на торги виставлені авіаносець, кілька вертольотів, броньований автомобіль "Ягуар", джипи Land Rover, військова форма і навіть переносне крісло зубного лікаря.

Список майна, яке буде розпродано, із зазначенням цін опублікований на сайті агентства з реалізації майна Міністерства оборони.

У ньому значаться такі нові, не використані, швейцарські годинники: чоловічі Raymond Weil моделі Tango, первісна вартість яких становила одну тисячу фунтів, Maurice Lacroix (п'ять тисяч фунтів), жіночі годинники Christian Dior з 48 дрібними діамантами (2750 фунтів).

"Ці годинники були придбані для офіцерів спецназу САС і співробітників військової розвідки, які працюють в наших посольствах за кордоном і відвідують прийоми за участю дипломатів та місцевих високопоставлених гостей. Це необхідно, щоб створити їм правильний імідж", - повідомив представник військового відомства.

При цьому ціна, яку британські військові мають намір виручити за ці аксесуари, становить близько десятої частини їхньої вартості.

Вживані джипи Land Rover з армійських гаражів оцінюються в суми від двох тисяч фунтів і вище (залежно від стану), при початковій ціні в 65 тисяч за машину.

Броньований "Ягуар" - від 12 до 25 тисяч фунтів. Шість броньованих автомобілів "Саксон", що використовувалися британськими військовими в Багдаді, коштують по три тисячі фунтів (первісна вартість - 85 тисяч фунтів кожного).

За 196 фунтів можна купити переносне зуболікарське крісло (коштувало 500 фунтів). Спідниця парадної форми шотландського гвардійця коштує 50 фунтів (первісна ціна - 300 фунтів).

Вертольоти "Газель" планується продати за 100 тисяч фунтів кожен при початковій ціні в п'ять млн фунтів.

У неофіційному порядку високі британські військові чини в розмовах з журналістами гнівно відгукуються про розпродаж майна за вигідними цінами. Так, списаний авіаносець Ark Royal, колишній флагман Королівських ВМС, що коштував 200 млн фунтів, продається на металобрухт за 35 млн фунтів. У минулому році інший британський авіаносець, Invincible, був проданий через Інтернет турецькій фірмі за кілька мільйонів фунтів.

У відповідь на критику керівництво військового відомства вказує на те, що, за оцінками державної аудиторської служби, через скорочення військових асигнувань в найближчі 10 років йому загрожує дефіцит бюджету в розмірі 36 млрд фунтів. Для його ліквідації доведеться згорнути кілька програм розробки нових видів озброєнь.

Як повідомляють у Міноборони, торік за рахунок розпродажу непотрібного майна вони врятували 84 млн фунтів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1571 | Додав: admin | Теги: ремонт швейцарських годинників
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ