Чт, 2024-04-25, 16:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Буде представлено на моторшоу в Парижі Volkswagen Golf сьомого покоління
18:18
Буде представлено на моторшоу в Парижі Volkswagen Golf сьомого покоління
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Volkswagen Golf наступного, сьомого покоління дебютує вже цього року - найпевніше, на паризькому моторшоу у вересні. Як завжди, виробник заявляє про більшу економічність і безпеку нової моделі. Але є й цікавіші новини: "сьомий" Golf буде щільно напханий технологіями і опціями, властивими сьогодні автомобілям на один-два класи вище, пишуть "Автоновости".

По-перше, істотно розшириться лінійка двигунів, яку і сьогодні мізерною не назвеш. З'явиться гібридна система типу plug-in сумарною потужністю 243 кінські сили, повноцінна електрична версія і модифікація, що працює на природному газі.

Бензинові мотори нової лінійки з заводським кодом EA211 матимуть три і чотири циліндри при максимальному об'ємі в 1,4 літра. Частина чотирициліндрових агрегатів буде здатна відключати половину циліндрів для економії палива, як на новій Audi A1 Sportback.

При цьому залишаться в строю і звичніші власникам автомобілів концерну Volkswagen двигуни 1.8 TFSI і 2.0 TFSI серії EA888 - вони піддадуться лише невеликій ревізії. Стануть цікавіші і дизелі: найпотужніший зі "звичайних" дизелів видаватиме 181 к.с. - більше, ніж нинішній "заряджений" GTD. А потужна версія GTD отримає в наступному поколінні двигун з двома турбінами потужністю 220 сил.

Бензиновий Golf GTI підтягнеться за потужністю до нинішньої "ерки" і отримає нове фірмове "електронне блокування" диференціала, яке обіцяє підняти керованість передньоприводника на новий рівень.

Golf сьомого покоління буде однією з перших машин концерну, побудованих на новій універсальній платформі MQB. Це дозволить експериментувати не лише з деталями конструкції, а й з її матеріалами. Так, частина модифікацій (напевно, це буде електромобіль і хотхетч GTI) матиме "гібридну" структуру кузова зі сталі і алюмінію - "крилатий" метал стане у пригоді для виготовлення підлоги салону, багажника і моторного щита. Але навіть звичайні, не полегшені версії обіцяють бути такими ж легкими, як Golf четвертого покоління.

Серед заявлених технологічних "фішок" нової моделі - 8-дюймовий мультитач-дисплей бортової розважально-інформаційної системи, адаптивний круїз-контроль, система стеження за втомою водія, парктронік з оглядом в 360 градусів і покращена система автопарковки.

Як повідомлялося, однією з головних сенсацій автосалону в Токіо стала прем'єра незвичайного спортивного кросовера від Volkswagen. Поки що це, зрозуміло, лише концепт під назвою Cross Coupe, але цілком можливо, що подібна модель піде в серійне виробництво в найближчому майбутньому. Адже цьому немає жодних перешкод: у основі Cross Coupe лежить платформа від нового Volkswagen Golf, а покупці вже звикли до так званих позашляхових купе, за що треба подякувати BMW з її Х6.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1019 | Додав: adminA | Теги: на паризькому моторшоу у вересні., сьомого покоління дебютує вже цього, Volkswagen Golf сьомого поколінняVo
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ