Пт, 2024-03-29, 12:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 9 » Через сімейні обставини екс-головред "Фокусу" звільнився.а не через тиск влади
21:34
Через сімейні обставини екс-головред "Фокусу" звільнився.а не через тиск влади
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Михайло Гладкий, що був головним редактором журналу "Фокус", залишив цю посаду за згодою сторін, щоб змінити сферу діяльності. Про це він сказав у коментарі "Телекритиці".

"У мене змінилися сімейні обставини. Я 20 років працюю головним редактором, хочу змінити сферу діяльності", - пояснив він. Чим саме Гладкий планує займатися надалі, він поки не розголошує, але це, за його словами, не буде пов'язано з пресою.

Разом з тим Михайло Гладкий спростував інформацію джерел "Телекритики" про те, що він був змушений звільнитися через обкладинку нещодавнього числа "Фокуса", на якій Віктор Янукович постає в образі диктатора однієї з південноамериканських країн, а заголовок анонсує: "Банановая Украина".

"Ні, це нісенітниця. Ви намагаєтеся шукати причину там, де її нема", - сказав Гладкий. - "Це рішення (про звільнення - ред.) було давно погоджено з УМХ (так званий "Український медіахолдинг" - ред.), ще навесні, і все пішло за планом, як і передбачалося", - додав він.

Нагадаємо, за інформацією сайту "Дуся", улітку 2009 року Михайла Гладкого відстороняли від посади головного редактора "Фокуса" нібито за колаж, на якому було зображено статевий акт Арсенія Яценюка і Юлії Тимошенко (через скандал частину тиражу вилучали з продажу, а Арсеній Яценюк мав намір звернутися до суду, але передумав). Тоді в. о. головного редактора стала Катерина Глазкова. Улітку 2010 року Михайло Гладкий повернувся на посаду.

Гладкий очолив редакцію "Фокуса" влітку 2007 року - після Вахтанга Кіпіані. Учора, 8 вересня, стало відомо, що Гладкий залишає "Фокус" за згодою сторін, а новим головним редактором призначили Тамару Бабакову. Вона очолить об'єднану редакцію журналу та інтернет-видання focus.ua.

Нагадаємо, що лідер партії "Україна майбутнього" Святослав Олійник заявляє, що Росія запустила в південно-східних областях України потужну кампанію з дискредитації і зниження рейтингу Партії регіонів і Віктора Януковича.

За твердженням Олійника, Росія веде "підривну діяльність" з активізації серед населення сусідніх держав, у даному випадку - України, рухів на користь відновлення Радянського Союзу. Політик пов'язує це також із якимись невідомими громадськості особливостями переговорів щодо газу й іншими економічними питаннями між Росією та Україною.

Днями депутат Верховної Ради та лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко також заявив, що нині Росія розгортає війну проти України. "Поки що це війна торговельна, енергетична, інформаційна. Однак, я не виключаю й інші способи тиску з боку Росії", - зазначив голова комітету Верховної ради з питань національної безпеки і оборони.

А радниця президента Януковича Ганна Герман заявила того ж дня, що "розслідування" "Української правди" про плагіат Януковича є спецоперацією та оплаченою провокацією.

Нарешті, колишній президент Віктор Ющенко в інтерв'ю тому ж "Фокусу" назвав нинішню позицію Росії в газовому конфлікті "рекетом на державному рівні".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1052 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ