Чт, 2024-04-25, 15:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 4 » Черновецький написав заяву про відставку і просить притулку в Ізраїлі
18:50
Черновецький написав заяву про відставку і просить притулку в Ізраїлі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За інформацією оточення міського голови Києва Леоніда Черновецького, він написав заяву на звільнення. Про це сьогодні заявив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.

За його словами, згідно з інформацією оточення Черновецького, таким своїм кроком столичний голова хоче показати, що "нова влада не дотримується своїх обіцянок стосовно його оточення та застосовує кримінальне переслідування", передає УНІАН.

"Тому, за інформацією осіб, що до нього наближені, Черновецький написав заяву про звільнення", - сказав він. За словами віце-спікера, це є своєрідним ультиматумом владі щодо необхідності пошуку нового компромісу.

Томенко наголосив, що, на переконання Черновецького, Партія регіонів не має сильної кандидатури на посаду столичного очільника, яка б могла перемогти. Водночас віце-спікер висловив сумнів щодо можливості проведення дострокових виборів у Києві.

"Ймовірність дуже мала, адже в столиці непроста соціально-економічна ситуація, і, скоріше, вся ця історія закінчиться тим, що Черновецький отримає для свого оточення, зокрема, найвпливовіших людей, якусь гарантію недоторканності та врахування їхньої думки при ухваленні рішень щодо керування містом", - сказав він.

Співголова голови фракції Блоку Черновецького в Київраді Денис Комарницький заявив, що мер Черновецький не йде у відставку. У фракції інформацію про можливу відставку Черновецького назвали неправдивою.

"Це неоднозначно неправда. Це викид інформації, яку незрозуміло навіщо поширюють ЗМІ", - заявив Комарницький, пише Lb.ua.

Також повідомляється, що Черновецький збирається виїхати з України. За інформацією джерела в ПР, Черновецький хоче виїхати до Ізраїлю. Як пише Сегодня з посиланням на джерело в Партії регіонів, Черновецький просить в Ізраїлі або політпритулку, або дозволу на проживання.

Як повідомлялося, 27 січня прем`єр-міністр України Микола Азаров звернувся до голови Київської міськдержадміністрації Олександра Попова з проханням "обов`язково знайти" Київського міського голову Черновецького і повернути його до роботи. 28 січня Попов повідомив, що востаннє бачив Київського міського голову перед новорічними святами, але весь час спілкується з ним телефоном.

На запитання, де зараз перебуває мер столиці, голова КМДА порадив журналістам звернутися з цим питанням до самого Черновецького. "Спитайте в нього", - сказав Попов.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1057 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ