Чт, 2024-03-28, 20:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Черновецький повернувся до Києва ділити мільйони і підкорювати Раду
11:48
Черновецький повернувся до Києва ділити мільйони і підкорювати Раду
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Мер Києва Леонід Черновецький прилетів до Києва. Ще в четвер, 29 вересня, його помітили на футболі в Тель-Авіві, де грало "Динамо" з "Маккабі", а в суботу він приземлився в "Борисполі", передає "Сегодня".

На футболі, як повідомляють ізраїльські журналісти, він сидів у віп-ложі, а щоб його не помітили, покинув трибуну ще до закінчення матчу. Таку ж ціль, мабуть, він мав на меті і коли приземлився в "Борисполі".

За даними видання, в залі офіційних делегацій він підійшов до паспортного контролю в спортивному костюмі і кепці, яка закривала майже усе обличчя. А після того, як в документі поставили штамп, швидко сів в машину, що чекала його.

Близьке оточення мера підтверджує, що Черновецький у Києві. Кажуть, він приїхав з Ізраїлю (він перебував здебільшого на Святій землі і в Грузії), щоб вирішити питання, пов'язані з розлученням, - насамперед з поділом мільйонів. Як відомо, засідання суду про розірвання шлюбу Черновецького з Аліною Айвазовой заплановано на 21 жовтня. "І ще, наскільки я знаю, Льоня все ж хоче йти до парламенту. Отже, може, зараз бурхливу діяльність розгорне", - говорить близький друг сім'ї.

Але головна інтрига - де живе Черновецький. У квартирі на Кріпосному провулку мешкає нині Айвазова, а в його будинку в Конча-Заспі порожньо - віконниці закриті, а охоронці ловлять рибу. "Черновецький? Так його давно тут немає", - відмахнулися вони. "А що, він продав будинок?" - цікавляться журналісти. "Ні, будинок його", - відповіли охоронці.

До речі, жінка, з якою у мера, за його ж визнанням, романтичні стосунки, теж у Києві. У дворі будинку на Дніпровській набережній, де живе Олена Савчук, розповіли, що після довгої перерви вона знову з'явилася. "Тут на неї усі пальцем показують. Але вона не звертає уваги. Іноді в спортивному костюмі сміття виносить", - розповіла сусідка. А ось мера тут давно не бачили - ні його машини, ні пелюсток троянд на сходовій клітці.

У КМДА кажуть, що мера не чекають. "Ніяких заходів з його участю не передбачається, що ви, хто його туди пустить", - говорять джерела в адміністрації. Самого Черновецького тут зустрічають украй рідко: "Він приходить, тільки щоб підписати документи, у нього навіть секретарки не залишилося. Причому навіть підписувати рішення сесії не квапиться, його увесь час доводиться підганяти, але він просить не турбувати".

Нагадаємо, Айвазова вже подала на розлучення, але потім написала заяву до суду з проханням перенести засідання у зв’язку з тим, що вона лежить у лікарні після операції. Крім того, Айвазова вимагає обстежити Черновецького і визнати його неадекватним.

Раніше вона заявляла, що згодна дати чоловікові розлучення, але за умови, що сімейне майно буде розділено навпіл. (За попередньою оцінкою, йдеться про 800 мільйонів доларів).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 852 | Додав: admin | Теги: Леонід Черновецький
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ