Чт, 2024-04-25, 21:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 2 » Черновецького все ж знайшли. Він живе в п'ятизірковому готелі в Тбілісі
12:39
Черновецького все ж знайшли. Він живе в п'ятизірковому готелі в Тбілісі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У ЗМІ з'явилася інформація, що мер Києва Леонід Черновецький таки перебуває у Грузії. Зокрема, як пише "Газета по-київськи", мера бачили наприкінці січня в п'ятизірковому готелі Radisson Blu, розташованому в центрі Тбілісі, на площі Революції троянд.

Готель Radisson Blu - один з найрозкішніших у Тбілісі. Щоправда, зовнішній вигляд будівлі не надто вражає - звичайна 18-поверхова скляна споруда. Проте всередині - сучасний дизайн, з вікон відкриваються захопливі краєвиди старого й нового Тбілісі. У готелі 249 добротних номерів, але люкси порівняно недорогі - до 300 дол. У номерах "люкс" окрема їдальня, офіс, конференц-зал, міні-кухня. Отже, вести справи там цілком зручно.

За інформацією видання, номер у Черновецького зарезервовано до середини лютого. Він перебуває в Тбілісі один, з приватним візитом, але у супроводі численної охорони. Мер поводиться дуже обережно і практично ніде не буває.

А посол Грузії в Україні Григол Катамадзе розповів, що не раз спілкувався з Черновецьким, і той розповідав, як любить Грузію і як багато приємних спогадів у нього пов'язано з цією країною. "Я розповідав Леоніду Михайловичу про грузинські проекти і які зараз відкриваються можливості для бізнесу. Він уважно слухав, але не знаю, чи зважився стати інвестором", - розповів посол.

Нещодавно вже була інформація про те, що Черновецький не просто живе в Грузії, а може інвестувати в курортну інфраструктуру цієї країни.

"У Черновецького дружина - Аліна Айвазова - уродженка Тбілісі, а її батько був впливовим цеховиком. Кажуть, що сім'я мера розглядає можливість вкласти капітал у будівництво готелів і торговельних центрів", - розповіло джерело в мерії.

Відзначимо, що після того, як 16 листопада Віктор Янукович звільнив Черновецького з посади голови КМДА, мер Києва вилетів на своєму особистому літаку у Францію святкувати свій день народження. Після цього про нього ніхто в Україні не чув.

Не бачили Черновецького і його сусіди в Кончі-Заспі, де, за їхніми словами, він не з'являвся вже півроку. Будинок мера стоїть порожній, хоча з труби йде невеликий димок.

Але нещодавно прем'єр-міністр доручив голові КМДА Олександру Попову розшукати мера столиці. "Кияни мріють, щоб він повернувся? Мріють, так? Я повідомлю обов'язково. Знайдіть мера, повідомте, що кияни скучили за ним і дуже хочуть його бачити. І просять якнайшвидше взятися до роботи", - сказав Азаров, звертаючись до Попова.

Раніше Попов на запитання журналістів: "Де столичний голова, чому його не видно достатньо тривалий час?", відповів: "Що стосується міського голови, просив би це запитання ставити міському голові. Я думаю, так буде правильно". Також він сказав, що спілкується з мером.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 919 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ