Пн, 2024-04-29, 03:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 19 » Чісора влаштував Віталію Кличку один з найважчих поєдинків у кар'єрі. ВІДЕО
11:15
Чісора влаштував Віталію Кличку один з найважчих поєдинків у кар'єрі. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

40-річний Віталій Кличко переміг англійця Дерека Чисору на очах 12 тисяч глядачів арени Olympiahalle в Мюнхені в неділю, 19 лютого, повідомляє <а href="http://prosport.tsn.ua/sport/vitaliy-klichko-oderzhal-trudnuyu-pobedu-nad-chisoroy.html">Проспорт.

Очки суддів розподілилися таким чином: 119:111 (Робін Дольпьєрр), 119:111 (Бела Флоріан) і 118:110 (Едді Паппо) - перемога Кличко одноголосним рішенням суддів.

Для Кличко-старшого це 9-й захист поясу чемпіона світу WBC в суперважкій вазі, і Віталій знову довів скептикам, що і в 40 років можна бути найкращим боксером планети.

Проте Чисора виявився гідним суперником і, якщо у англійця було б більше досвіду, то результат поєдинку міг скластися не в користь Кличко.

До того ж, Чисора став четвертим боксером, який вистояв проти Кличка-старшого 12 раундів.

В уповільненому прокручуванні поєдинку, своєю витівкою на процедурі зважування, Чисора в одну мить додав стільки ажіотажу, скільки бої Віталія і Владимира не мали з часів бійки Кличка-молодшого з Девідом Хеем.

Віталій знайшов в собі сили не відповісти нахабі. Очевидно, що британець провокував суперника. Віталій самовладання не втратив, і Чисора вирішив випробувати нерви старшого брата на міцність іншим способом - виплюнувши воду в обличчя Володимиру. Тут вже все своє самовладання довелося демонструвати чемпіонові WBA/WBO/IBF, але і після цієї витівки з перших секунд поєдинку Віталій не накинувся на Дерека, слідуючи своєму плану на поєдинок.

Бій

З перших секунд поєдинку зав'язався дуже жорсткий бій. У першому ж раунді боксери обмінялися небезпечними ударами. Англієць кілька разів класно і сильно пробив низом по корпусу, а Віталій відповів "бомбами" з правої руки. Але у Чисори дуже міцне підборіддя, тому його не просто "покласти" на підлогу.

Після другого раунду Чисора у котрий раз спробував вивести Кличка з рівноваги, намагаючись напасти на нього після гонгу.

А в третьому раунді англієць двічі налетів на Віталія своїм торсом, притиснувши його до канатів. Проте, Кличко з кожним раундом нарощував перевагу по очках. У четвертому раунді Чисора пропустив два потужні удари, але Виталій не почав добивати суперника, який за мить "поплив".

В цілому бій пройшов за сценарієм: атака Чисори - захист і контратака Кличка. Віталій майже весь поєдинок діяв другим номером і раз по раз ловив англійця точними ударами.

Важкими для Кличка були 7 і 8 раундів - їх виграв Чисора. Проте англійцеві не вдалося додержати слова - нокаутувати Кличка в 8 раунді. У завершальних раундах Чисора пресингував Кличка, але досвід Віталія переміг молодість Дерека.

Відзначимо, що перемога над Чисорою є 44-й в кар'єрі Кличка-старшого.

Після оголошення суддівського рішення обидва брати підійшли в кут британця і почали з'ясовувати стосунки. Що вони там один одному наговорили - загадка, але розтягувати супертяжів довелося секундантам. Офіційно ж, на камеру, сторони озвучили наступне:

Віталій Кличко: "З точки зору спорту Чісора показав хороший результат, але як людина він не заслуговує поваги. Бій був важким, я трохи розчарований таким його ходом. Про нанесений вчора ляпас я в бою не думав - на рингу я спокійно і без емоцій роблю свою роботу. Хлопець був дуже мотивований, мені довелося бути дуже уважним і стежити за його ударами".

Дерек Чісора (під оглушливий свист залу): "Можете мене освистувати, але ви прийшли сюди, щоб дивитися бокс, який ми всі любимо. Я буду наполегливо працювати, щоб отримати реванш - все одно, з яким з братів. Сьогодні мене переміг досвід Віталія".

Володимир Кличко: "Чісора хоче дуже багато чого. Чесно кажучи, мені соромно за таких боксерів, подібна поведінка неприпустима, це ні в які ворота не лізе. Хіба могли собі таке дозволити великі Макс Шмелінг, Роккі Марчіано і інші боксери минулого?"

Відзначимо також, що бій з Віталієм може стати останнім на досить тривалий термін для Чісори. Все через ляпаса, нанесеного чемпіону WBC на зважуванні. Як пише Bild, перед боєм виникла дискусія про скасування двобою, так як претендент виявився негідним супротивником, проте сторона Кличка наполягла на проведенні поєдинку.

Відразу після зважування представник Великобританії приніс вибачення за поведінку Чісори і заявив, що після бою боксер буде позбавлений права на проведення поєдинків.

Президент України Віктор Янукович привітав чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка з перемогою в поєдинку з британським боксером Дереком Чисорою, повідомляє прес-служба глави держави.

"Щиро поздоровляю з черговим захистом найпрестижнішого титулу в боксі. Ця перемога ще раз підтвердила Вашу спортивну мужність, особисту витримку і високу майстерність", - мовиться в поздоровленні глави держави.

У своєму поздоровленні Янукович побажав Кличку щастя, здоров'я і нових звершень.

Чисора вимагає реваншу від Кличка

Англійський боксер Дерек Чисора вимагає бою-реваншу з чемпіоном WBC Віталієм Кличком або поєдинок з абсолютним чемпіоном Володимиром Кличком, повідомляє Проспорт.

Про це відразу після бою заявив менеджер Чисори Френк Уоррен. Сам Чисора після поразки підійшов до Віталія Кличка і обмінявся з ним декількома словами.

Як повідомлялося, перед боєм Чисора намагався спровокувати Володимира. Набравши в рот води, Чисора виплеснув її в обличчя абсолютному чемпіонові.

Після бою Володя нагадав Чисорі про плювок і ляпас, назвавши його поведінку негідною уваги. Тому навряд чи після своєї хамської поведінки Чисора отримає шанс на реванш.

Нагадаємо, що на церемонії зважування Чисора дав Кличко ляпас, за що був оштрафований на 50 тисяч доларів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1335 | Додав: adminA | Теги: Чісора влаштував Віталію Кличку оди
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ