Нд, 2024-04-28, 11:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Червень » 21 » Заявила про погрози через проведення торгів Prozorro Ярова - "Самогубство не планую, наркотики не вживаю"
13:51
Заявила про погрози через проведення торгів Prozorro Ярова - "Самогубство не планую, наркотики не вживаю"
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Ярова зазначила, що проти ради та проти неї особисто розгорнута брудна інформаційна компанія у ЗМІ.

Міністерство оборони підписало 8 договорів із переможцями торгів Prozzoro на постачання харчування армії. Судові позови учасників торгів, які програли, відхилені у першій інстанції, по одному позову продовжується справа в апеляційній інстанції. На 19 лотах торгів було зекономлено 3,9 млрд грн.

Про це повідомила відома волонтерка та членкиня Громадської антикорупційної ради Міністерства оборони України Дана Ярова, зазначивши, що на тлі розгорнутої проти Громадської антикорупційної ради Міноборони медійної кампанії допускає фізичну загрозу своєму життю.

"Наразі, Міністерством оборони підписано 8 договорів, сьогодні вони мають бути передані в Казначейство. Інші знаходяться на погодженні в різних структурних підрозділах. Всі позови щодо не визнання переможців в першій інстанції відбили. Наразі вчора до ночі відбувалось апеляційне судове засідання по першому позову. Суд перенесено на 22.06.2023 слідкуємо за руками. І маємо надію, що апеляційний суд проявить також мудрість під час прийняття рішень", - інформує волонтерка.

За її словами, відкриті торги показують значну економію бюджетних коштів, що вкрай важливо під час війни.

"Очікувана вартість по харчуванню була 24 мільярди гривень. Наразі, по 19 областям з 22 економія склала 3 мільярди 900 мільйонів гривень. Ще 2 області мають торгуватися 23.06, одна 26.06. Підрахуємо ще загальну економію. В мене відчуття, що я ламаю шию гідрі. І сама на цій процедурі, ми або повернемо закупівлі Міністерства після півтора років суцільної тьми на світ Божий, чи так і будемо купляти яйця в кілограмах по 17 грн. До речі, середня вартість яєць по каталогам складає 3.60-4.30 з ПДВ", - продовжує Дана Ярова.

Членкиня Громадської антикорупційної ради зазначила, що проти ради та проти неї особисто розгорнута брудна інформаційна компанія у ЗМІ.   

"По середнім підрахункам, на дискредитаційну кампанію проти мене було витрачено понад 100 тисяч доларів. Що мене може зупинити? Фізичне усунення. Так, і такі думки в мене є, і певно небезпідставні. І за менші кошти вбивали в нашій країні. Так от, про всяк випадок. Немає бажання закінчити життя самогубством, машину не вожу, вулицю переходжу на зелений колір світлофора, не вживаю психотропних препаратів, алкоголю, наркотиків", - підсумувала Дана Ярова.

Нагадаємо, що 6 червня Міністерство оборони України провело відкриті тендери через Prozorro на закупівлю 22 позицій їжі для армії, внаслідок чого вдалося зекономити 6 млрд грн. Відразу після торгів учасник, який дав на торгах найвищу ціну почав подавати позови до адміністративного суду міста Києва з вимогою скасувати результати торгів. ЗМІ повідомляють, що ця компанія - "Трейд Граніт Інвест", яку пов’язують із бізнесменом, підслідним НАБУ Андрієм Адамовським.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 155 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ