Пт, 2024-04-26, 05:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Червень » 18 » Чому не варто часто міняти підрядника, що підтримує ваш бізнес-сайт
13:28
Чому не варто часто міняти підрядника, що підтримує ваш бізнес-сайт
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Час, глибинне розуміння внутрішніх процесів і професіоналізм – ось три "кити", на яких тримається підтримка сайту та його розвиток. Виходячи з цього, можна назвати ряд вагомих причин, чому не варто часто міняти підрядника, який здійснює підтримку бізнес-проєкту.

бізнес сайт

1. Правильна організація роботи. Підтримка сайту – це завжди комплексна робота з забезпечення наступних потреб ресурсу:

  • працездатності;

  • продуктивності;

  • безпеки;

  • безвідмовної роботи.

Коли сайт розвивається, ростуть та змінюються його потреби. Нові підрядники, які візьмуться за підтримку сайту, не можуть мати повну інформацію щодо всієї роботи, яка була виконана розробником. Щоб зрозуміти всі тонкощі та нюанси, знадобиться багато часу. В результаті завдання будуть вирішуватися повільно і не завжди вірно. Практичний досвід власників комерційних проєктів показує також, що нечувані обіцянки маловідомих компаній або фрилансерів мало чого вартують насправді.

2. Загальна відповідальність, налагоджені процеси, високий рівень професіоналізму. Якщо підрядник продемонстрував ці переваги, співпрацю з ним варто продовжити. Жоден з нових підрядників, яких може найняти компанія, не має розуміння глобальної картини. Вони можуть виконувати (і досить якісно) окремі частини робіт, але відсутність спільної відповідальності – величезний мінус.

3. Адекватна вартість послуг. Утримувати власну службу технічної підтримки – задоволення не з дешевих. Подібні вкладення повертаються лише для дуже значних і масштабних проєктів. Малий бізнес дозволити великих витрат собі не може. А співпраця з фрилансерами традиційно несе в собі високі ризики та вимагає величезної праці спочатку з підготовки завдань, а згодом – детальної перевірки зробленого. І все це за відсутності будь-яких гарантій коректного виконання завдань.

4. Координація процесів і скрупульозне вивчення деталей. Весь спектр робіт в ідеалі повинен виконувати той надійний, солідний підрядник, який займався розробкою сайту. Будь-який сучасний вебресурс потребує постійного обслуговування. Для розвитку сайту йому будуть потрібні:

  • доопрацювання;

  • розширення функціоналу;

  • експорт і імпорт контенту;

  • оновлення модулів;

  • резервне копіювання;

  • настройки та модифікації.

Бездоганно впоратися з цими завданнями може тільки розробник ресурсу. Детальніше про комплекс робіт з технічної підтримки сайту можна прочитати тут.

Чому підтримку сайту найкраще доручити розробнику

бізнес сайт

Компанія-розробник завжди особисто зацікавлена у тому, щоб завдання були виконані виключно якісно, тому що кожен сайт – це її імідж та сторінка в портфоліо. Про те, як правильно обирати підрядника для розробки сайту, бажано дізнатися докладніше. Разові угоди – не варіант, коли йдеться про якісну підтримку сайту. Клієнтам WEB-агентства Red Chameleon, до прикладу, потрібні лише мінімальні витрати енергії, щоб тримати руку на пульсі, оскільки над усіма завданнями працює одна ефективна команда. Сертифіковані спеціалісти закривають будь-які напрямки розробки й підтримки бізнес-проєкту. Такий підхід за умови правильної постановки завдань приносить максимально ефективний результат, саме той, на який і розраховує замовник.

В обслуговування вебсайту зазвичай входять наступні послуги:

  1. Адміністрування (необхідно контролювати актуальність хостингу і домену, здійснювати імпорт контенту, налаштовувати cms та модулі).

  2. Поліпшення дизайну. З часом кожен сайт почне потребувати певних доробок. Буває, що потрібно замінити окремі елементи на сторінках або оптимізувати їх. Якщо доопрацювання не проводилися протягом 3-5 та більше років, може знадобиться повний редизайн ресурсу.

  3. Доопрацювання функціоналу. Перевіряти якість та безпеку коду необхідно регулярно. Масштабування бізнесу вимагає нових можливостей. Слід шукати й видаляти помилки та віруси.

Кожен замовник прагне передати свій інтернет-проєкт у надійні руки досвідчених розробників, щоб не витрачати свій дорогоцінний час на рутинні операції. Кожен хоче мати впевненість, що сайт якісно і коректно обробляє запити користувачів, здатний витримати навантаження, навіть пікові, і ефективно розв'язувати проблеми клієнтів. Але випадкові підрядники не гарантують стабільного супроводу вебресурсу.

Професійна технічна підтримка – прямий шлях до підвищення лояльності та довіри з боку замовника. Такий підхід дозволяє у разі виникнення проблем та неполадок невідкладно провести технічний аудит, виявити помилки, виправити їх та мінімізувати можливі простої проєкту.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 613 | Додав: admin | Теги: підрядник, бізнес, сайт
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ