Сб, 2024-04-27, 03:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 17 » Чому українки подалися в гейші?-бо нашим чоловікам бракує впевненості
20:05
Чому українки подалися в гейші?-бо нашим чоловікам бракує впевненості
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

В Україні з'являється мода на жіночність. Українки масово записуються у школи зваблення протилежної статі - школи гейш, дамські клуби і на курси стрип-пластики, повідомляє ТСН.

У перекладі з японської "гейша" - "людина мистецтва". Її обов'язки - розважати гостей танцями, співами і вишуканою бесідою.

Гейші по-українськи концентруються на темах більш буденних: чи треба тримати чоловіка в домі, як не патякати зайвого і навчити його робити подарунки. В арсеналі - чайна церемонія, тантра та еротичний масаж. На тренінгах жінкам розповідають, як стати вільними і розкутими, створити свій шарм і спокусливий образ.

Також пропонують ознайомитися з давньою східною наукою фен-шуй, за допомогою якої нібито можна залучати гарну енергію, кохання, здоров'я та гроші.

Чому українки подалися в гейші, психологи-чоловіки пояснюють просто: їм бракує впевненості. "Нашим жінкам бракує у чоловіках упевненості та надійності. Не вміють, не люблять боротися за досягнення, за успіх", - прокоментував психолог Вадим Васютинський.

Зазначимо, що внаслідок приватизації 1990-х років в Україні склалося дуже сильне соціальне розшарування. Соціальна структура в Україні стала нагадувати таку, яка є в країнах "третього світу", де існує клас дуже багатих і заможних людей, що купаються в розкоші, і народні маси, що балансують на межі злиденності.

Низький рівень життя більшості жінок штовхає багатьох з них розв'язувати свої фінансові проблеми за рахунок багатих чоловіків. Багато жінок не бачать іншого виходу, окрім як вийти заміж за багатого нареченого або стати його коханкою-утриманкою. Ситуацію посилюють і деякі глянсові ЗМІ, які пропагують розкішне життя жінок, що вже стали дружинами чи коханками заможних чоловіків.

Яскравим прикладом може слугувати розтиражована українськими ЗМІ доля Олександри Ніколаєнко, переможниці конкурсу жіночої краси "Міс Україна", яка вдало вийшла заміж за заможного і набагато старшого за неї іноземця. Зараз вони щасливо живуть у Лас-Вегасі. Таблоїди захлинаючись розповідали як, наприклад, на свій день народження таланна українка отримала домашній SPA-салон. Свідомість обивателя мала б затьмаритись від статку чоловіка Ніколаєнко, який сягає 1,6 мільярда доларів.

Потяг до розкішного і легкого життя змушує багатьох українських жінок займатися проституцією. Особливо прибутковим є обслуговування іноземців, тому-то Україна є однією з найпривабливіших країн для секс-туризму. Цьому сприяють низькі, за європейськими мірками, ціни на сексуальні послуги і доступність місцевих жінок у їхній гонитві за красивим життям.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1054 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ