Чт, 2024-04-25, 16:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 19 » Чутки про розлучення Путіна ширяться, хоча зрідка подружжя з'являється разом
20:17
Чутки про розлучення Путіна ширяться, хоча зрідка подружжя з'являється разом
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

 Це була піар-акція, покликана пропагувати перепис населення в Росії і покласти край чуткам, ніби Володимир Путін розлучився з дружиною Людмилою, стверджує The Times, коментуючи сюжет про участь подружжя Путіних у переписі, показане на телебаченні. Однак на відеозапису видно, що в момент зйомки на руці у пані Путіної не було обручки, відзначає кореспондент Тоні Хелпін. У Путіна обручка була, на правій руці.

"Ім'я російського прем'єра пов'язують з ім'ям Аліни Кабаєвої, олімпійської чемпіонки з художньої гімнастики; дехто стверджує, що у них є син. Путін відкидає твердження, ніби він потай розлучився з 52-річною Людмилою, щоб одружитися з 27-річною Кабаєвою", - мовиться в статті. Чутки про розлучення Путіна створюють проблеми його іміджмейкерам, оскільки, можливо, в 2012 році він планує повернутися на президентський пост. Зі свого боку, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив в інтерв'ю газеті, що Людмила Путіна не зобов'язана носити обручку і її відсутність зовсім не означає, що пара більша не одружена.

"У 11-хвилинному відеосюжеті, розміщеному на сайті уряду РФ, пані Путіна здавалася нервовою та напруженою, вона весь час косо поглядала на Путіна. Він рідко кидав на неї погляд у відповідь і ніяк не виявляв свою ніжність до дружини, з якою прожив у шлюбі 27 років", - стверджує видання. На думку автора, пані Путіна занервувала, коли її запитали, чи зареєстрований шлюб. Путіних не бачили разом з минулого року, коли вони відвідали концерт поп-музики, пише газета.

Зі свого боку, Пєсков сказав, що прем'єра рідко бачать разом з дружиною, тому що він колосально завантажений на роботі. "Російські політики також не виставляють свої сім'ї на огляд - така традиція", - нагадує газета.

В окремому матеріалі "Важливі елементи картинки та їх розгадка" The Times коментує фотографію подружжя Путіних. У нього - обручка на правій руці, у неї - обручки немає. "Путін ненавмисно визнав залежність російської економіки від імпорту: три з чотирьох пляшок мінеральної води на столі - це французькі бренди", - зауважує газета.

На думку видання, кімнату було обрано за схожістю з вітальнею середньостатистичного росіянина, щоб підкреслити імідж Путіна як людини з народу. "Насправді він живе в особняку", - пише газета. Відшукавши на знімку відеомагнітофон, видання зауважує, що "він мало в'яжеться з програмою Медведєва з модернізації". Годинник на руці Путіна видання визначає як швейцарський Blancpain Aqua Lung Big Date за 5500 фунтів.

"Поведінка пані Путіної нагадує про іншу подружню пару", - стверджує The Times у ще одній замітці. "Диван, непримітні меблі, мінеральна вода на столі і спроба продемонструвати на людях єдність заради політичної кар'єри", - так видання описує гучне телеінтерв'ю подружжя Клінтон у 1992 році, коли Білл прагнув стати президентом всупереч звинуваченням у подружній зраді. Тоді Хілларі протягом усього інтерв'ю тримала його за руку, немов захищаючи його і їхній шлюб, пише видання.

Переклад InoPressa

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1235 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ