Пт, 2024-04-19, 11:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 30 » Citroen представила перший тізер кросовера С4 Aircross
19:34
Citroen представила перший тізер кросовера С4 Aircross
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Тільки вчора Citroen опублікував перший тізер своєї моделі під назвою С4 Aircross. І ми були упевнені, що під цим ім'ям французи представлять лише позашляхову версію хетчбека С4 з трохи збільшеним дорожнім просвітом. Але все виявилося набагато серйозніше. Виявляється, Citroen C4 Aircross є французькою версією японського кросовера Mitsubishi ASX, пишуть "Автоновости".

Продаж С4 Aircross почнеться по всьому світу. З технічного погляду Citroen C4 Aircross практично нічим не відрізняється від Mitsubishi ASX, але зовнішність у моделі, звісно, буде своя.

Базова версія Citroen C4 Aircross матиме привод лише на одну вісь і бензиновий двигун об'ємом 1,6 л (116 к.с. і 152 Н-м). Але в Європі продаватимуть машини з дизелями об'ємом 1,6 л (110 к.с. і 270 Н-м), а також 1,8 л (150 к.с. і 300 Н-м), які можуть мати повноприводну трансмісію. Крім того, на неєвропейському ринку повинен з'явитися і 2,0-літровий бензиновий мотор потужністю 150 к.с. і 198 Н-м, що відповідає екологічним нормам Євро-4.

Скільки коштуватиме С4 Aircross, поки що не повідомляється.

Слід зазначити, що раніше журі конкурсу "Найкрасивіший автомобіль" назвало переможця за 2010 рік. Ним став французький автомобіль Citroen DS4 (тут слід зазначити, що DS4 ще не пішов у серійне виробництво, тому вручення призу в даному разі можна назвати авансом). Крім того, журі, до складу якого увійшли відомі особи зі світу моди, спорту, культури і засобів масової інформації, присудили Citroen DS4 ще й приз за "Найкрасивіший інтер'єр".

Друге місце в конкурсі "Найкрасивіший автомобіль 2010" дісталося новому поколінню BMW 5-ї серії, а замкнув трійку призерів японський Honda CR-Z. Далі йдуть Renault Wind, Mini Countryman, Infiniti M37 і Volvo V60.

Нагадаємо, що Citroen DS4 є вже другою моделлю в преміальній лінійці DS (раніше французи налагодили випуск моделі DS3). У основі DS4 лежить платформа від C4 нового покоління, але при цьому модель вийшла трохи коротшою за С4.

На ринок DS4 вийде з двома дизелями потужністю 110 і 160 к.с., а також з бензиновим двигуном об'ємом 1,6 л, який видаватиме 120 к.с., 150 к.с. і навіть 200 к.с. У останньому випадку максимальний крутний момент становитиме 275 Н-м при 1700 об/хв.

Візитна картка серії DS - це не тільки стиль, а й широкі можливості індивідуалізації. Різноманітні варіанти дефлекторів системи вентиляції, оздоблення центральної консолі, підсвічування панелі приладів, звукових сповіщень, навіть кольорів шкіряних вставок передбачено аж п'ять.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1075 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ