Пт, 2024-03-29, 00:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Цьогорічний кінофестиваль "Молодість" розпочне стрічка "Варшавська битва. 1920" Єжи Гоффмана
20:50
Цьогорічний кінофестиваль "Молодість" розпочне стрічка "Варшавська битва. 1920" Єжи Гоффмана
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

41-й Міжнародний кінофестиваль "Молодість" відкриється із історичної драми "Варшавська битва. 1920" в 3D. Режисер - Єжи Гоффман. У ролях – Данєль Олбрихський, Міхал Жебровський, Ґражина Шаполовська, Боґуслав Лінда, Олександр Домогаров, інформує "МедіаБізнес".

У фільмі йтиметься про переломну битву радянсько-польської війни 1919-1921 років. З боку поляків в цій війні брали участь частини армії УНР та добровольці-росіяни. Домогаров зіграє у цьому фільмі козацького сотника, що воює на боці Польщі.

Відкриття МКФ "Молодість" відбудеться 22-30 жовтня 2011 року. Фестивальний центр – кінотеатр "Київ". Інші фестивальні локації – кінотеатри "Жовтень", "Кінопанорама", "Київська Русь", культурно-освітній центр "Майстер клас".

У 2011 році конкурс студентських фільмів уперше відкритий до цифрових носіїв HD-якості. Нова візуальна тема Фестивалю полемізує з технологічними тенденціями сучасного кінопроцесу : традиційний логотип "Молодості" (хлопчик, кінь та місяць) стилізовані цього року під символ "цифрової" епохи – всюдисущий матричний QR-код.

"Молодість" - єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні, що визнаний Міжнародною асоціацією кінопродюсерів ФІАПФ (з 1995 року). "У світі існує близько 3000 фестивалів, але ФІАПФ надає акредитацію лише дуже обмеженій кількості (близько 50). Ці фестивалі вважаються такими, що можуть бути акредитованими кіноіндустрією, завдяки їхньому професіоналізму та відповідності високим стандартам, встановленим світовою спільнотою кінопродюсерів. Серед акредитованих фестивалів є і кінофестиваль "Молодість", поруч з Канським кінофестивалем, Венецією, Берліном, Торонто, Карловими Варами, Москвою, та Лос-Анджелесом", - Луіс Альберто Скаллелья, президент ФІАПФ.

В останні роки невід’ємною частиною "Молодості" стала конкурсна програма "Українська панорама". Окрема відбіркова комісія формує програму з короткометражних стрічок молодих українських кінематографістів.

Організатори фестивалю вважають, що за нинішньої великої популярності цифрових носіїв у кіновиробництві, найбільший східноєвропейський кінофест "Молодість" не може стояти осторонь.

Нагадаємо, що гран-прі ювілейного 40-го Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" отримав фільм українського режисера Cергія Лозниці "Щастя моє" (Україна-Німеччина-Нідерланди).

Раніше, у 2009 році, напередодні відкриття фестивалю, його арт-директор Андрій Халпахчі розповів, що "Молодість" запросила львівська влада. Якщо б ситуація з фінансуванням у Києві не змінилася, фестиваль цілком міг переїхати до Львова.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 908 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ