Ср, 2024-04-24, 13:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Липень » 19 » Де українцям найлегше отримати Шенгенську візу - топ-10 країн
15:48
Де українцям найлегше отримати Шенгенську візу - топ-10 країн
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

1. Словенія

Перше місце рейтингу посіла Словенія, де мультивізи видають усім бажаючим, щоб ті могли відвідати сусідню Хорватію, яка не входить до країн Шенгенської угоди. Зокрема, минулого року посольство видало українцям 94% мультивіз. Шенгенська віза в Словенії, в більшості випадків, готова вже через п’ять днів після подачі документів. Консульський збір за візу – 580 грн.

2. Естонія

У посольства Естонії один із найбільших відсотків виданих українцям мультивіз, а також немає черг. Але, на жаль, влітку консульство приймає візи лише у студентів та пенсіонерів, а інші бажаючі повинні подавати документи у візовому центрі. Сервісний збір – 300 грн.

3. Латвія

За 2014 рік Латвія мала лише 0,2% відмов, адже у них лояльні вимоги до пакету документів. Самостійно отримати візу до Латвії буде непросто. Це пов’язано з тим, що отримати\відкрити латвійську візу не так вже й легко. Маленька і затишна північно-європейська країна неохоче впускає туристів або відвідувачів, мета і гарантії яких викликають у неї сумніви. Якщо Ви не працюєте офіційно або ваш офіційний дохід невеликий, то віза для безробітного до Латвії – це ризик отримати відмову. Сервісний збір – 400 грн.

4. Португалія

Португалія – один із найцікавіших туристичних напрямків для українських туристів. Португалія – ​​держава, з якої починається Європа, і в якій є безліч різних пам’яток, які привертають увагу багатьох туристів. Майже кожне місто Португалії має кілька музеїв, в яких представлені експонати, присвячені тій чи іншій тематиці. Цікаво те, що країна не має візового центру, а от у посольстві майже немає черг, дуже лояльні вимоги до документів і один із найнижчих рівнів відмов.

5. Австрія

Також славиться своєю невеликою кількістю відмов. Водночас туристам, які останні три роки не отримували шенгенські візи, необхідно пройти співбесіду у посольстві. Сервісний збір – 615 грн.

6. Литва

У разі перетину кордону з литовської візою, ідеальним варіантом буде прямий переліт з України до Литви. Таким чином Ви отримаєте позначку саме Литовського митного контролю. Ця відмітка надалі буде мати важливу роль при повторному оформленні візи до Литви. Правильним може бути варіант трансферу через сусідні країни такі як Білорусь, Польща. Якість надання послуг знизилася. Зокрема, електронний запис на подачу документів не працює, а слухавку ніхто не бере. Проте це не завадило візовому центру мати один із найвищих відсотків видачі мультивіз (82%). Сервісний збір становить 450 грн.

 7. Словаччина

Опинилась на сьомому місці рейтингу, оскільки останнім часом було введено дуже жорсткі вимоги. Зокрема, за словами туристів, для подачі документів у консульство потрібно мати в розпорядженні документ, який підтверджує бронювання місця проживання в країні, бажано, щоби бронювання було повністю оплачене. Консульство приймає тільки оригінали ваучерів словацьких готелів на фірмовому формулярі, де позначені друк готелю, підпис менеджера, а також номери документів та прізвища всіх проживаючих. Для бронювання готелю потрібно зателефонувати або списатися безпосередньо з готелем, домовиться про відправку відповідного документа. Оплата житла може проводитися на рахунок, який надасть готель, за допомогою електронної пошти. Комісія за переказ різна, залежить від банку, зазвичай вона складає від дванадцяти до двадцяти восьми доларів. Проте навіть у випадку підтвердження оплати у видачі візи можуть відмовити через “недостатньо дорогий” готель. Сервісний збір – 250 грн.

8. Данія

У Данії також лояльне ставлення до українців, проте очікувати на подачу документів доведеться аж 48 днів. До того ж данці дуже рекомендують бронювати акредитовані їхнім МЗС готелі. Що це дає – незрозуміло, загалом таких готелів близько 20. Сервісний збір візового центру становить – 630 грн.

 9. Швейцарія

Найпопулярнішою Швейцарія є серед українських бізнесменів. Зверніть увагу, що у візовому центрі навіть пропонують пакет “супер-преміум”, до якого окрім VIP-відпочинку з напоями та солодощами входить дозвіл на подачу документів разом із особистим охоронцем. Сервісний збір – 535 грн.

10. Голландія

Є лідером як з кількістю мультивіз (68%), так і з відмов (4,3%). Також у неї високі вимоги до резервації готелю – окрім повної оплати, заявник має також надати лист-підтвердження, вказавши кілька цифр кредитної карти, з якої надходили гроші. Голландія – це держава, яка входить в зону Шенгенської угоди, з цієї причини посольство Нідерландів видає національні та Шенгенські візи, які відкривають в’їзд в Нідерланди. Як правило, для відвідування Голландії достатньо Шенгенської візи, але бувають випадки, коли потрібна національна віза.

Національна віза до Голандії потрібна, якщо умови видачі суперечать угоді Шенгену, зазвичай це пов’язано з термінами перебування в державі. Шенгенська віза до Голландії діє на території двадцяти чотирьох держав. Якщо подорож буде включати кілька європейських держав, і в кожній країні мандрівник будете проводити однакову кількість часу, тоді віза повинна оформлятися для держави, з якої починається подорож.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 961 | Додав: adminA | Теги: ТОП-10 країн, отримати Шенгенську візу, Українцям
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ