Пт, 2024-04-19, 11:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2009 » Листопад » 7 » Делегація УЄФА задоволена підготовкою Харкова до Євро-2012
11:19
Делегація УЄФА задоволена підготовкою Харкова до Євро-2012
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Делегація УЄФА на чолі із старанний директором Девідом Тейлором ознайомилася з перебігом підготовки Харкова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Делегація, до складу якої входив також директор УЄФА Євро-2012 Мартін Каллен, зустрілася з керівниками місцевої влади, а також побувала на основних об'єктах Харкова, які готуються до Євро-2012.

Зокрема, делегація відвідала стадіон "Металіст", міжнародний аеропорт "Харків", оглянула нвчальний спортивно-тренувальний центр футбольного клубу "Металіст", гуртожитки Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, а також 4-зоряний готель "Аврора".

Делегацію УЄФА на всіх об'єктах супроводжував і ознайомив зі станом реалізації проектів президент групи DCH, генеральний інвестор і координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський.


Він повідомив членів делегації УЄФА, що реконструкція стадіону "Металіст" - головної спортивної арени Харкова - майже завершена, і він буде урочисто відкритий 5 грудня 2009 року, на багато місяців раніше запланованого терміну.

Зокрема, на сьогодні вже підготовлено план управління стадіоном. Його розробка проводилася з залученням іноземних фахівців, а також з урахуванням досвіду кращих стадіонів Європи і перш за все Німеччини, Австрії та Швейцарії - країн, які проводили попередні футбольні чемпіонати 2006 і 2008 років.

З метою усунення зауважень і виконання рекомендацій УЄФА недавно підписано контракт з компанією "Арена КОМ" (Німеччина) для розробки схеми управління стадіоном і концепції безпеки з урахуванням шляхів евакуації.

Під час відвідин аеропорту "Харків" Ярославський повідомив, що проект реалізується з випередженням плану, і всі роботи з будівництваоб'єктів інфраструктури і реконструкції аеропорту "Харків" буде завершено в 2010 р.

Під час зустрічі з мером Харкова Михайлом Добкіним Тейлор відзначив значний прогрес у процесі підготовки міста до Євро-2012, а також професіоналізм тих, хто реалізує проекти.

"Наша команда багато працює, щоб зробити правильні висновки щодо участі українських міст у європейському футбольному форумі 2012 року. Щодо Харкова - окрім значного прогресу, можна відзначити якість документів, які надаються містом в розпорядження УЄФА. Це ще раз підтверджує, що підготовкою до Євро-2012 в Харкові займаються професіонали", - сказав Тейлор.

У свою чергу, Добкін зазначив, що про велику кількість проектів до Євро-2012 Харків готовий доповісти як про реалізовані.

Під час спілкування з керівництвом юридичної академії Тейлор зазначив, що підготовка Харкова до Євро-2012 сприятиме розвитку футболу і всієї інфраструктури міста. Він висловив сподівання, що для України Євро-2012 - це велика можливість продемонструвати себе в сучасному світі.

Сьогоднішній приїзд посадових осіб УЄФА до Харкова є останнім напередодні остаточного рішення УЄФА, яке має бути оприлюднене 10 грудня 2009 року, щодо визначення міст, які прийматимуть фінальну частину Євро-2012.

У поїздці до Харкова делегацію УЄФА супроводжували, зокрема, директор Координаційного бюро, заступник міністра Кабінету міністрів України Ілля Шевляк, заступник директора Координаційного бюро Арсен Попель, директор Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський, директор Департаменту з організації заходів турніру Юрій Барбаш.

Комплексну програму підготовки Харкова до Євро-2012 реалізує група DCH - одна з найбільших бізнес-груп України. Бенефіціар - Ярославський.

Комплексна програма включає реконструкцію низки об'єктів спортивної інфраструктури міста (зокрема, стадіон "Металіст") і міжнародного аеропорту "Харків".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1545 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ