Чт, 2024-05-02, 01:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 2 » Деміс Руссос - легендарний "Грецький соловей" - заспіває в Києві
13:02
Деміс Руссос - легендарний "Грецький соловей" - заспіває в Києві
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

Легендарний співак сучасності, "Грецький соловей", як називає його музична преса, Деміс Руссос (Demis Roussos) 8 березня виступить у Києві, в Національному палаці "Україна".

Деміс Руссос приїжджає до Києва з сольним концертом, щоб представити шанувальникам свої нові пісні, що увійшли в новий альбом DEMIS і, звісно ж, виконати відомі всім класичні хіти минулих альбомів, які удостоїлися статусу золотих, платинових і діамантових, і на яких виросло не одне покоління. Програма концерту не залишить байдужим нікого зі слухачів, запевняють організатори.

Концерт Деміса Руссоса стане прекрасним подарунком до Міжнародного жіночого дня для прекрасної половини людства, адже всі пісні маестро є нескінченним визнанням в любові до жінки.

Володар унікального голосу, 65-річний грецький співак Деміс Руссос увібрав у себе традиції, культуру і музику різних країн і народів, що забезпечило йому любов слухачів у всьому світі. Чуттєвим виконанням чарівного й харизматичного грека насолоджується не одне покоління, і напевно, важко знайти таку людину, яка ніколи не чула б його пісень і не отримувала задоволення від його неповторного голосу.

Крім самих пісень, велику популярність і неймовірну кількість шанувальників, Демісу принесли і його концертні виступи. Досі Деміс гастролює по всьому світу. Концерти в Парижі, Ріо-де-Жанейро і Дубаї стали частиною його життя. Володар унікального голосу, відомого в будь-якому куточку світу, подорожує по світу рік за роком, збираючи повні зали, а аудиторія Деміса не старішає, як і він сам.

Деміс Руссос, за плечима якого кілька десятиліть успіху, і досі сповнений сил і невичерпної енергії. І хоча роки його не оминули, проте можна сказати точно, що Деміс Руссос належить до тієї категорії чоловіків, яким вік йде тільки на користь і робить їх ще більш привабливими і цікавими.

Деміс Русcос вперше завоював серця публіки в сімдесятих роках минулого століття: у всьому світі знають і люблять його знамениті From Souvenirs To Souvenirs, Ave Maria, Rain and Tears та Goodbye My love, Goodbye.

Ще під час навчання в музичній школі Руссос освоїв гру на гітарі, трубі, контрабасі та органі. У 1968 році він зі своїми друзями створив тріо Aphrodite's Child ("Дитя Афродіти"), в Європі їхні хіти посідали друге місце за популярністю після The Beatles.

У 1971 році Руссос почав сольну кар'єру із синглу We Shall Dance, який відразу зробив співака зіркою. А потім був мегауспішний cингл Forever And Ever, який став по-справжньому класичним і на сьогодні налічує 12 мільйонів проданих копій, і наступна за ним однойменна платівка. На альбомі Forever And Ever було не менше шести хітових композицій, включаючи Goodbye My Love Goodbye, Velvet Mornings, Lovely Lady Of Arcadia, My Friend The Wind і My Reason.

За свою сорокарічну кар'єру він випустив більш ніж 25 музичних платівок, продав понад півмільярда копій альбомів, брав участь у записі саундтреків до голлівудських фільмів "Вогненні колісниці" і "Той, що біжить по лезу бритви" Рідлі Скотта.

Концерт "Грецького солов'я" Руссоса в Національному палаці "Україна" розпочнеться 8 березня о 19.00.

NEWSru.ua надає можливість відвідати концерт Demis Roussos і проводить лотерею. Чотири квитки на концерт буде розіграно серед читачів, які приєднаються до заходу на Facebook.

Розіграш відбудеться 7 березня, результати будуть оголошені відразу після його закінчення на нашій сторінці в Facebook. Переможців обиратимуть за допомогою сервісу випадкових чисел www.random.org


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: Деміс Руссос - легендарний Грецький
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ